2024. június 14. - Vazul
EUR : 394.66
USD : 367.23
Időjárás ikon19°13°

Újabb szerelmi háromszög a Jobbikban: Gyöngyösi csaja Mirkóczki munkalakásában kötött ki

Kiderült: a Jobbikban mindenki poliitkusnak van egy "munkalakása"...

Gyöngyösi Mártont, a Jobbik elnökét Nagy Vadásznak becézik a pártban. Gyöngyösi is folytatta azt a "tradíciót", amikor jobbikos politikusok pártaktivista hölgyekkel kerülnek bensőséges kapcsolatba - írta a Ripost.

Mint ismert, a bukott elnök, Jakab Péter is egy párt alkotott a kabinetfőnökével, Szabó Enikővel. Még a családját is otthagyta miatta. Szilágyi György, a párt korábbi politikusa ugyanezt a hagyományt folytatta, neki is volt kapcsolata párton belül. Ráadásul a hölgyet meg is akarták erőszakolni a saját kollégái. 

Újabb információk jutottak a Ripost birtokába a Jobbik elnökének múlt héten kirobbant botrányáról. Amint az néhány napja kiderült, Gyöngyösi Márton is folytatta azt a "tradíciót", amikor jobbikos politikusok pártaktivista hölgyekkel kerülnek bensőséges kapcsolatba. Ráadásul Gyöngyösi Jakab Péterhez hasonlóan szintén egy, az Országgyűlés pénzéből fenntartott lakást rendezett be "munkalakásnak".

Sajátos módon éppen Jakab korábbi kabinetfőnöke és szeretője robbantotta az újabb "privátbombát", amikor kiposztolta, hogy az új pártelnök Gyöngyösi is közpénzből bérelt lakást magának és pártaktivista élettársának.

A HÖLGYRŐL AZÓTA KIDERÜLT, HOGY NEM PUSZTÁN GYÖNGYÖSI ASSZISZTENSE, HANEM AKTÍV POLITIKUS, AKI A JOBBIK IFJÚSÁGI TAGOZATÁNAK ALELNÖKEKÉNT KERÜLT AZ ÚJ PÁRTELNÖK LÁTÓKÖRÉBE. AKIT EGYÉBKÉNT A SZEBBIK NEM IRÁNTI RAJONGÁSA MIATT A PÁRTBAN, A NAGY VADÁSZ NÉVVEL ILLETNEK.

A hölgy végighaknizta Gyöngyösi Márton EP-kampányát. Esténként pedig - gyakorlatilag élettársi viszonyt létesítve - a közpénzből bérelt parlamenti álomlakásban, Budapest egyik legdrágább utcájában éltek együtt. A nyilvános parlamenti szerződés szerint az V. kerületi Falk Miksa utcában, a 7-es szám alatt, egy első emeleti, lift nélkül is könnyen megközelíthető - ez állítólag fontos szempont volt a lakás kibérlésekor - luxusapartman volt a közös otthonuk.

A kampányfotókon világosan látszik, hogy a jobbikos politikusnő szinte árnyékként követte Gyöngyösit.

Gyöngyösi aztán a következő évben, ahogy ő nyilatkozta "házassági válságát rendezve" visszatért a feleségéhez, de a szeretőjéről kétségkívül gondoskodott. Az ifjúsági tagozat alelnöke Egerben, Gyöngyösi Márton jó barátjánál, az egri polgármesternél Mirkóczki Ádámnál lelt munkára.

Mirkóczkira váltott

A hölgy itt is közszereplőként dolgozott, akárcsak a Jobbik Ifjúsági tagozatában, ő lett Mirkóczki sajtófőnöke, aki nyilvános fellépései során személyesen is képviselte a politikust.

Sajtófőnökként magától értetődő, hogy ő is gyakran bukkant fel Mirkóczki Ádám közvetlen közelében. 

Néhány hónap múltán Mirkóczki Ádám esetében is robbant a szokásos jobbikos "privátbomba". Egy portál nyilvánosságra hozta a városszerte terjedő újabb "szenzációt", miszerint a jobbikos politikus hölgy és a háromgyerekes családapa, Mirkóczki Ádám immár egy pár.

Gyöngyösi Márton a hírek hallatán elfordította a fejét, úgy tett, mint akinek már semmi köze sincsen az újabb botrányhoz.

MIRKÓCZKI ÁDÁM PEDIG A JOBBIKOSOK SZOKÁSOS MENTEGETŐZÉSÉT VETTE ELŐ, MISZERINT NINCS ITT MÁSRÓL SZÓ, CSAK EGY MAGÁNÉLETI VÁLSÁGRÓL.

Zavaros mentegetőzést tett közzé a közösségi médiában, amiben még azt is kijelentette, tudja jól, az ilyesfajta magánéleti botlások egy politikus esetében "hatványozottan bajt okoznak."

(Origo)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató