2024. február 24. - Mátyás
EUR : 388.81
USD : 359.44
Időjárás ikon13°

Jackie, itt vagy? Hol van Jackie? – Biden egy elhunyt politikust keresett a nézők között

Az amerikai elnök egy rendezvényen mondott köszönetet kétpárti kongresszusi képviselőnek. Jackie Walorskit is kereste, aki azonban augusztus elején halt meg egy autóbalesetben.

Joe Biden szerdán beszédet mondott és a hallgatók között kereste Jackie Walorski indianai politikust is. Fel is tette az amerikai elnök a kérdést, hogy 

hol vagy, Jackie?

Az amerikai elnök fejéből valószínűleg kiment, hogy még ő és felesége is gyásztáviratot tett közzé, miután Jackie Walorski egy súlyos autóbalesetben augusztus elején elhunyt. 

A Fehér Házban tartott rendezvényen Joe Biden úgy folytatta, nem gondolta, hogy Walorski elmegy az eseményre. Az amerikai elnök többek között elismerően szólt –az amúgy elhunyt– képviselőről, mondván törődik az amerikai vidék szükségleteivel. Azt egyelőre nem tudni, hogy Biden súgógépről olvasta-e a szöveget, mikor megszólította az elhunyt politikust, azonban a későbbiekben sem javította ki magát. 

Bident az sem zavarta, hogy az eseményen lévő egyik sajtómunkatárs szerint még egy Walorskiról szóló emlékvideót is lejátszottak.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató