2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Juszt László: ez az ország nincsen vezetve

A komcsi ex-tévés már korábban abba akarta hagyni a megmodóemberkedést, ennek ellenére megint üzenget a legnagyobb közösségi oldalon...

„»Az Orbán-kormány a bérek kivételével szinte teljes kifizetési stopot rendelt el. A 2257/2022-es határozat arról szól, hogy Orbán Viktor október végéig blokkolja a központi költségvetés kifizetéseit.«

Szögezzük le! Ilyen a legújabbkori magyar történelemben nem történt. Nem történt meg a a rendszerváltást megelőzően, amikor a Német-kormány a csődtől mentette meg az országot. Nem történt akkor, amikor a világválság következményeként előállt helyzetben a Bajnai-kormány előzte meg a csődöt.

Most látszott és várható volt, s egyáltalán nem biztos, hogy ezzel sikerül megelőzni a csődöt. Hiszen strukturális válságban van az Orbán vezette kormány. Lehetne szebben is mondani, de »ez az ország ma nincsen vezetve«. Nincsenek elkülönített irányítási pontok (minisztériumok), azoknak nincs felelős gazdasági vezetése.

Van viszont fejetlen kapkodás! KATA törvény, az adózási renddel való ügyetlenkedés, az u.n. extraprofit behajtása, s az energia árakkal való elmebeteg intézkedés sor.

Van viszont továbbra is hülye pávatánc az Unióban, aminek egyenes következménye, hogy NEM FOG JÖNNI A PÉNZ!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató