2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Mostantól lehet rettegni! Az oroszok megvillantották az atomfelhőket, jöhet az atomháború

Az orosz média hátborzongató felvételeket mutatott be nukleáris gombafelhőkről, miközben Vlagyimir Putyin orosz elnököt arra szólítják fel, hogy tegyen „drasztikus intézkedéseket” az ukrajnai győzelem érdekében.

Az NTV által sugárzott baljóslatú felvételek nukleáris robbanásokat és az „armageddon” következményeit mutatták be. A britek által propagandacsatornának minősített NTV a Gazprom orosz gázipari óriásvállalat tulajdonában van, amely minap függesztette fel a gázszállításokat Olaszország irányába.

Az adásnak a következő címet adták az oroszok: „A nukleáris konfliktus előszelében – hogyan váltak a tömegpusztító fegyverek a geopolitikai játszma részévé”.

 

Putyin szövetségese: Ideje lenne elgondolkodni az atom bevetésén

Ez akkor történt, amikor Vlagyimir Putyin egyik legfőbb szövetségese, Ramzan Kadirov csecsen vezető felszólította az orosz elnököt, hogy fontolja meg a hadiállapot kihirdetését a határ menti területeken és a kis hatóerejű nukleáris fegyverek bevetését Ukrajnában.

Az adásban a Nyugatot hibáztatták a megszólalók, amiért túl sokat beszélnek az atomháborúról, miközben Vlagyimir Putyin állandóan az atomapokalipszis veszélyével fenyeget – írja a Daily Mailre hivatkozva az Index.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató