2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Tóta W. megfenyegette a kormányt: Dobják össze zsebből a tanárok pénzét, ha nem akarnak balhét!

A hungarofób firkász keményen megcsapkodta a Facebookot ma reggel.

Diákok tüntetnek a tanáraikért, tanárok a tanítványaikért - és elvitathatatlanul igazuk van. Nem maradtak érvek, a kép kitisztult: a követeléseket csak szarháziak vitatják, kizárólag azért, mert ezzel megkeresik egy tanár fizetésének sokszorosát.

Nem igaz, hogy nincs pénz.

Van, jut a sok éhes élősködőnek, százmilliárdok mennek el háztáji burzsoáziára, csorgó nyálú, hurkafejű döbrögiekre, családtagokra és egyéb bűnözőkre. Másik százmilliárdok gyepfűtésre, vadászati kiállításra, eucharisztikus jelmezbálra, senkiháziak karóráira, szállodáira, arany csodaszarvasra és templomfelújításra. Köztévére, ahol gátlástalanul hazudnak a tüntetőkről az ő pénzükön, KESMÁ-ra, ahol szintén.

Dobják össze zsebből, ha nem akarnak balhét!

Nem igaz, hogy ezt csak uniós pénzből lehet megoldani - ez a válasz elfogadhatatlan.

Egyrészt a fentiek miatt: megvolt a fedezet, tizenkét éven át még az uniós pénz is, csak azt el kellett lopni. Épp ezért nem kapjuk meg, amit a szomszédaink már vígan költenek. Épp ezért kétséges, hogy egyáltalán megkapjuk-e valaha. Tehát a tanároknak most azzal az ígérettel kellene beérniük, hogy talán sikerül elhitetni Európával, hogy leszokunk a lopásról, és akkor majd lesz fizetés.
2023-ban, valamikor, mert annál előbb azok a pénzek nem jönnek be semmiképp. És ha Európa nem hülye, akkor mi lesz? És mi lesz addig, télen?

És ha jön pénz, akkor is maradnak a Maruzsák, a tankerületi lófaszjóskák, a kötelező és szar állami tankönyvek, a tojástánc tanterv, idióta oktatáspolitika és szűkölködés között. Ezért hagyják abba a sztrájkot? Ezért várják be a pribékeket, hogy majd egyenként leszámoljanak velük? Hogy tehetnék? Mi lenne így a gyerekek erkölcseivel?

Van vesztenivalójuk, hogyne. Azoknak a diákoknak a szeretete, akik értük mentek utcára.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató