2023. március 27. - Hajnalka
EUR : 388.21
USD : 361.93
Időjárás ikon11°

Tibi atya parazitának nevezte a noÁrt, Hont András hasonlóan vélekedik

Micsoda meglepetés, amikor mi írjuk ezt, azonnal mi vagyunk a gyűlölködők. Pedig simán a realitások talaján állunk.

Tibi atya és Hont András is éles kritikát fogalmazott meg azzal kapcsolatban, hogy a noÁr webshopban már a tanártüntetések szimbólumával ellátott merch termékek is kaphatók. Molnár Áron kritikusainak közös sörözést javasolt.

„Rühellem a parazitákat" – írta Facebook-oldalán Tibi atya abban a posztban, melyben bemutatta „tanártüntetős noÁr” webshopját, ahol 17 ezer forintért lehet kapni „kínai szitázott pulóvert a kiállás szimbólumával”, de árulnak ott 8 ezer forintos vászontáskát is, ami szerinte valójában olyan gagyi, hogy mindössze „párszáz forintot ér”.

Egész egyszerűen visszataszítónak tartom, hogy valódi, fontos polgári ügyekre akaszkodik rá, és a színpadi majomkodás mellett már ezt a pofátlan szabadrablást is bevezeti
– olvasható a posztban.

A színész és aktivista Molnár Áron alapította noÁr mozgalom – mely rendszeres szervezője a tanártüntetéseknek – webshopja korábban már Hont Andrásnak is szemet szúrt, a publicista Facebook-oldalán úgy fogalmazott:

Csak az önzetlen, közös kiállás adhat reményt! Ugyanitt »Elég volt!« feliratú póló, pulcsi, vászontáska 10–17 ezer Ft + ÁFÁ-ért eladó!

Alig pár órával később Molnár Áron is reagált a merch termékekre érkező kritikára, a noÁr Facebook-oldalán Tibi atyának címezve azt írta: „Érthetetlen ez a rosszindulat, ami miatt parazitának nevezel egy posztodban minket a merch termékeink miatt” – kezdte, majd elmagyarázta, hogy miért árulják ezeket a termékeket, és miért kerülnek ennyibe.

Mint írta, a „noÁr az államtól független mozgalom, soha nem kért, nem kapott állami pénzt”, ahogy cégek, multik sem segítették őket. Hangsúlyozta, hogy aki merch terméket vásárol tőlük, az a mozgalom akcióit támogatja, a munkát pedig akkor is folytatni fogják, ha az egyeseknek nem tetszik.

Te meg a Hont Andrással és a Bohár Danival igyál meg még egy sört, aztán beszéljetek arról, milyen sz*r minden, mennyire semminek semmi értelme, mit kellene csinálni. Mi meg majd csináljuk helyettetek is – tette hozzá a színész, aktivista.

 

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató