2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Gyurcsány full részegen csapkodja a Facebookot: "a hiteles tüntetés a tiszták akciója"

A szemkilövető ismét megcsapkodta a Facebookot.

Most azoknak üzent, akik szerint nincs helye pártpolitikusnak a tüntetéseken.

Gyurcsány, az árnyékminiszterelnök férje tizenöt pontban fogalmazta meg a képviselőknek – meg másoknak –, képviselőkről szóló üzenetét, amelyet közösségi oldalán tett közzé.

Magyarország (összekuszált, meggyalázott) parlamentáris rendszer

– kezdi a vasárnap reggeli posztját az Apró-villa lakója.

Azt kérni a nemzet megválasztott képviselőitől, hogy ne foglalkozzanak közügyekkel, ne szólaljanak fel, ne tüntessenek, ne szervezzenek tanácskozást, az antiparlamentáris, antipolitikai populizmus. Valójában hülyeség – tette hozzá a DK elnöke.

Szerinte

a „hiteles tüntetés a tiszták akciója”.

Megmondó médiacukik szellemesnek tűnő szövegeket szoktak írni, hogy hova menjenek, ne menjenek a képviselők, mire alkalmasak, meg nem, ők már egyébként is régen megmondták, egyébként is bunkó minden politikus, csak a pénzért, egymás zsebében, régen lezsírozták, egyik miatt van a másik és fordítva, menjenek a rákba – írja a „parlamentarizmus maradékát leromboló” magamutogatókról.

A zavart elmélkedését így zárja:

Túl a reggeli munkakezdésen. Lassan összeállt a brigád. Ki-ki teszi a dolgát. Felbuzdulva a reggeli feles (na jó, kettő feles) bátorságától, az egyik fiatal kőműves odafüttyent a szemközti járdán iparkodó csinos nőnek. De ez csak a látszat. Nem a nőnek füttyentett. Tudja, semmi esélye nem lenne. A malterhordó sihedernek akarja mutatni, hogy ő mekkora csávó. Egyébként 172 centiméter, de a fogával tudja lepattintani a borsodi világos kupakját. És akkor köp. Messzire. Messzebbre, mit ti. És talán örökre itt maradnak velünk.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató