2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A balf@sz tüntetők nem ismerték fel, hogy ki ellen tüntetnek

A Belső-Pesti Tankerületi Központ előtt demonstrálók utat csináltak egy autónak, hogy ki tudjon hajtani. Nem ismerték fel, hogy a járműben Marosi Beatrix, az intézmény vezetője ül.

Egyedül Nagy Erzsébet, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének országos választmányának tagja ismerte fel a csütörtökön tartott tüntetésen az autójával a Belső-pesti Tankerületi Központból távozni kívánó Marosi Beatrixot. A szervezők, mikor meglátták az autót, próbáltak utat csinálni számára, mit sem tudva, ki ül belül. 

Az RTL tudósítása szerint csütörtökön délután az Eötvös Gimnázium és a Madách Gimnázium 46 tanára ment a tankerületi központ Damjanich utcai épületéhez, hogy átvegyék a figyelmeztető levelet, amit a polgári engedetlenség miatt kaptak. A demonstrálók ezen felül át akarták adni követeléseiket. 

Marosi a tüntetés alatt autójába szállva hagyta el a helyszínét, látva az autó távozási szándékát, sok tüntető ezért a szervezők segítségével utat csinált neki. Ám egyszer csak azt vették észre, hogy a PDSZ-es Nagy Erzsébet rohan a gépjármű felé, ugyanis ő felismerte Marosi személyében a sofőrt. 

A tüntetők a tudósítás szerint egymás között hüledeztek, hogy a tankerületi vezetőnek vágtak utat.

Vajon mi lett volna, ha felismerik? 

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató