2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

A Mi Hazánk barátságtalan országnak minősíti Ukrajnát

Már több, mint 200, Kárpátaljáról elhurcolt, magyar nemzetiségű katona halt meg az ukrán-orosz konfliktusban Ukrajna oldalán, ukrán katonai egyenruhában. "Hálából" Munkács város vezetése elrendelte a Munkács váránál található Turul-emlékmű lebontását, és helyette az ukrán címer kihelyezését.

A Mi Hazánk Mozgalom a nemzeti jelképeink, köztük a turulmadár megrongálását, eltüntetését, meggyalázását a magyar nemzet elleni támadásként értékeli, ezért Ukrajnát barátságtalan országnak minősíti. Felszólítjuk a magyar kormányt, hogy azonnali hatállyal állítson le minden közvetett és közvetlen katonai segítségnyújtást Ukrajna részére, valamint küldje haza az ukrán nagykövetet a gyalázatos döntés eltörléséig!

A Mi Hazánk Mozgalom a béke megteremtésének híve, amit bármi áron el kell érni a háborúzó felek között. A cél, hogy nemcsak Magyarország, a magyar emberek, hanem az összes európai nemzet sorsa a megszokott kerékvágásban, megfelelő mennyiségű és normális árú gáz, üzemanyag, élelmiszer és egyéb nyersanyag biztosításával folyjon tovább. Ezért a konfliktus egyedüli megoldása a tárgyalóasztal melletti rendezés lehet, amely az oroszellenes háborús uszítás, a globalista óriáscégek és az Amerikai Egyesült Államok szankciós politikai érdekeinek kiszolgálása helyett a legfőbb célja kellene, hogy legyen az Európai Unió vezetésének is.

Árgyelán János, a Mi Hazánk Külügyi és EU Kabinetjének elnöke

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató