2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 394.88
USD : 371.93
Időjárás ikon12°

Kadirov: Zelenszkij az elnöki székéért áldozza fel az ukránokat

A csecsen vezér ismét az ukrán bohócot, Volodimir Zelenszkijt kritizálta.

Ramzan Kadirov csecsen vezető azt mondta, hogy ha Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szereti a hazáját, akkor akár egyetlen ember életéért is feláldozná a székét. Ő viszont éppen ellenkezőleg, embereket áldoz fel a hivataláért.

Íme a bejegyzés:

Ha a mulatós valóban ennyire szeretné a hazáját, akkor feláldozná az elnökségét legalább egy ukrán életéért. Zelenszkij azonban ennek az ellenkezőjét teszi - feláldozza az ukránokat a székéért. 

Egyetlenegyszer sem hallottunk józan felhívást Ukrajna bábvezetésétől, csak fasiszta jelszavakat. És nem lehet nem észrevenni, hogy Zelenszkij a nyugati sátánizmus hangja. 

Azt sem értem, hogy az ukránokat, egy mély történelemmel és sajátos kultúrával rendelkező népet hogyan lehetett ilyen könnyen és gyorsan átverni a nemi sokszínűségről és az agresszív ateizmusról szóló nyugati elképzelésekkel? Ez elgondolkodtat.  Ébresztő ukránok! Európa számára nem vagytok más, mint hús. A Nyugat csak azért támogatja Önöket, hogy ne kezdjenek nyílt harcba Oroszországgal. Félnek. Az ország bűnöző vezetése attól is fél, hogy beismeri a színfalak mögötti játszmáit - kiderülnének az információk mindazokról a bűncselekményekről, amelyekért mind a donbásziak, mind az ukránok előtt felelnie kell. 

Hallgassátok meg kedves Bátyám, Oroszország Hőse, Apta Alaudinov szavait! Egy igazi harcoló tiszt nem mond semmi feleslegeset.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató