2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Budaházy: Nem akarom elhinni, ami történik, olyan ez, mint egy rémálom!

Budaházy György levelet juttatott el ismét szerkesztőségünkbe, amit változtatások nélkül közlünk.

Fegyelmivel fenyegetnek, ha fellebbezést merek írni

Hihetetlen, hogy a velem szemben folyó eljárás törvénytelensége milyen szintet kezd elérni. Nem elég, hogy egy botrányosan elfogult, egyoldalú és konkrét hazugságokat tartalmazó ítélettel börtönbe zártak, majd egy teljesen koholt vádakat tartalmazó újabb eljárást is indítottak ellenem, hogy börtönben tarthassanak, most a BV Intézet fegyelmi kilátásba helyezése mellett kijelentette, hogy az Ignácz bíró-féle ítélet ellen nem írhatok fellebbezést a számítógép segítségével, csak kézzel. Gondolom, nem kell elmagyaráznom, hogy egy több tízezer oldalnyi digitális iratból és egyéb anyagokból álló ügyben, egy 200 oldal körüli, képekkel és grafikákkal ellátott fellebbezési dokumentum összeállítása kézzel lehetetlen!

2022-t írunk, amikor már mindenhol e-ügyintézés van és a vádhatóság velem szemben minden modern technikai eszközzel rendelkezik. És én csak a ’70-es évek lehetőségével élhetek? Ez a védekezéshez való jog teljes kiüresítése így! 

Nem akarom elhinni, ami történik, olyan ez, mint egy rémálom! Mi folyik itt? Megmondtam tavasszal, az ítélet előtt a védőbeszédemben, hogy engem törvényesen nem tudnak elítélni és milyen igazam lett, minden mocskos törvénytelenséget bevetnek!

Ebben az ügyben két megoldási lehetőség kínálkozott. Az egyik lett volna egy tisztességes eljárás, ahol egy elfogulatlan bíróság (még jobb egy esküdtszék) ítélkezik, amely komolyan veszi a jogot és nem asszisztál a nyomozó hatóság törvénysértéseihez, nem veszi semmibe a vádlottak mentő bizonyítékait és nem tolja túl a minősítéseket. Ahol nem indítanak kitalált bűncselekményre alapított újabb koholt eljárást ellenem és ahol nem tartanak ellehetetlenített körülmények között fogságban, hogy meggátolják a védekezésemet. Ez a hajó már sajnos elment.

A másik lehetőség az elnöki kegyelem, ami egy tollvonással megszüntetné végre ezt a véget érni nem akaró meghurcoltatást.

Tudomásomra jutott, hogy jeles közéleti személyiségek részvételével megalakult a Budaházy Bizottság az Igazságtételért. Ez rendkívül megtisztelő számomra és hálás vagyok mindenkinek, aki csatlakozott vagy a jövőben csatlakozik e grémiumhoz. Remélem, hogy az ő hangjuk már elég erős lesz, hogy a politikai döntéshozók végre megértsék, hogy a bolsevik attitűdökkel teli személyek által behálózott hatóságok ezen botrányos eljárása már a NER teljes igazságszolgáltatási rendszerének lejáratódásával fenyeget.

Budaházy György

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató