2022. december 07. - Ambrus
EUR : 414.34
USD : 394.84
Időjárás ikon

Szánthó Miklós visszaszólt Gyurcsány Ferencnek: "Ocsmány egy nímand vagy te...Szemkilövető!”

Ocsmány egy nímand vagy te. Tudjuk, azért csinálod, hogy provokálj, hogy a zűrzavarban, amit keltesz, a felszínen maradj - de fordítva sül el a dolog, kis barátom. Minden ilyen hitvány gesztusoddal emlékeztetsz minket, hogy te még mindig itt vagy, hogy te vagy a madame ebben a baloldali kuplerájban

– reagált Gyurcsány Ferenc Facebook-posztjára közösségi oldalán az Alapjogokért Központ főigazgatója. Szánthó Miklós szerint a volt miniszterelnök „játssza itt az emberbaráti dáridót, de a hangja hamis”.Pár órája Gyurcsány Ferenc arról posztolt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök gyáva amiatt, mert nem Budapesten emlékezik meg október 23-án. Mint ahogyan arról lapunk is beszámolt, idén Zalaegerszegen tart majd beszédet a kormányfő az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulóján.

Gyurcsány szerint emiatt a pesti srácok elfordulnának Orbán Viktortól, sőt a volt miniszterelnök a múlt újraértelmezésére is tett egy kísérletet, azt is leírta posztjában, hogy 2006-ban Orbán zárta le az Astoriát, híveit pedig a barikádokra küldte. 

Szánthó Miklós ezzel kapcsolatban így írt posztjában: 

Te mersz egyáltalán megszólalni október 23., a forradalom, a pesti srácok kapcsán, aki még ’89-ben is arról beszélt, hogy a Varsói Szerződésből történő kilépés „nem aktuális”, miközben Orbán Viktor a szovjet csapatok kivonását sürgette tömegek előtt a Hősök terén?

– Te odaböfögtél a sajátjaidnak Őszödön káromkodva meg primadonnáskodva, hogy menjenek vissza autófényezőnek, elküldtél mindenkit a k…rva anyjába és elismerted, hogy az egész politikád legbelső magja a hazugság. Mikor ez kisült, akkor meg olyan nagyon „bátor” voltál, hogy valóban ráküldted a karhatalmat a saját népedre. Jó ávós reflexként ezt tanultad az apósodtól, Apró Antaltól, gondolom, miközben ünnepélyes, ebéd utáni mosollyal ültetek a levesestányér felett vasárnaponként – idézte fel a 2006-os eseményeket az Alapjogokért Központ főigazgatója. 

Lehet itt tüntetni. Majd megunják, hazamennek

– mondtad te 16 évvel ezelőtt, aztán amikor nem mentek haza, odalövettél – írja Gyurcsánynak Szánthó. 

– Te mersz arról beszélni, ki a gyáva, akinek lételeme az alakoskodás, kulturális reflexe a ravaszkodás, aki nemcsak a választókat, de saját párttársait is folyamatosan hátba szúrja? – tette fel a költői kérdést az Alapjogokért Központ főigazgatója a volt miniszterelnöknek. 

(MNO)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató