2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Akurvaanyját! Jakab elkezdte feloszlatni a parlamentet és kiírni az új választásokat

A Nép Pártján Mozgalom új választást követel! Miért? Mert a Fidesz hazugsággal nyert áprilisban.   Orbán azt mondta, nem lesz megszorítás. Lett. Gázáremelés, adóemelés, brutális drágulás, soha nem látott infláció, és még hol a vége, nem beszélve arról, amit a tanárokkal tesznek.

A magyarok nem erre szavaztak tavasszal. Öntsünk hát tiszta vizet a pohárba. A parlament oszlassa fel önmagát, és legyen új választás, hogy a magyarok immár az igazság birtokában dönthessenek a jövőről.

A parlament feloszlatásához egyszerű többség kell - gyakoroljunk nyomást a képviselőkre úton útfélen, hogy ne legyen más választásuk!

Az új választás megtartására ezt követően 90 napos határidő van. Válság alatt ennyi idő elég kell, hogy legyen arra, hogy az ellenzék - már aki komolyan gondolja - megszervezze magát.

A menetrend tehát ez: parlament feloszlatása, új választás, új összefogás, új parlament, végül új, szakértői kormány, amely azonnal csatlakoztatja Magyarországot az Európai Ügyészséghez, helyreállítja az Orbán által szétvert nemzetközi bizalmat, és a megérkező uniós forrásokból elkezdi a valódi válságkezelést.
 

Így túlélhetjük a válságot. A folyamatot elindítom. Várom a képviselőket!
 

Aki bátor, csatlakozik, aki gyáva, abba öntsetek bátorságot ti.  

Maradok a Nép Pártján- írta Jakab és folyamatba tette magát.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató