2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

"Ön az EU vagy Ukrajna vezetője? - von der Leyent a Twitteren támadják az európai emberek

Ahogy arról beszámoltunk, az Európai Bizottság elnöke bejelentette, hogy az EU havi 1,5 milliárd euróval finanszírozná Ukrajna alapvető szükségleteit.

Az internet népe ismét nekiment a korrupt vezetőnek. Von der Leyen Twitter-bejegyzése alatt szabadult el ismét a pokol.

A kommentekből szemezgettünk:

Az egyik komment így szólt:

"Ez jogszerű egyáltalán? Mi ennek a jogi alapja? Tudna rámutatni egy olyan kitételre az uniós jogban, amely ezt lehetővé teszi?" 

Jött a következő hozzászólás:

"Ön az EU vagy Ukrajna vezetője? Mit üzen azoknak az uniós polgárnak, akik elszegényedtek, vagy arra kényszerültek, hogy bezárják a vállalkozásaikat, mert nem sikerült a diplomáciával véget vetnie a konfliktusnak... Von der Leyen mondjon le!"

 

Lehet, hogy ideje lenne népszavazást tartani és kikérni az emberek véleményét, mielőtt Zelenszkij javára kiürítené az EU pénzügyi kasszáját!!! Az emberek többsége nem tudja befejezni a hónapját anyagilag, és te osztogatsz pénzt Ukrajnának újra és újra!!! - szólt az egyik kommentelő.

"Nekünk itt, Írországban, az EU igazi tagjaként megvannak a saját igényeink is – a béke és a stabilitás az első!" – írta Jerry Melinn.

Add át nekik azt a pénzt, amit te és a férjed kerestetek a Pfizerrel... - tanécsolta egy másik kommentelő.

A háború 2014-ben kezdődött. Mit csinált Ukrajna az elmúlt 6 évben? Mi mindent biztosítottunk számukra, kezdve a fegyverekkel, a pénzzel és a kiképzéssel. Közben úgy fociznak, mintha mi sem történt volna. Ez a háború évekig fog tartani ilyen hozzáállással - írta egy másik hozzászóló.

Éhező európaiak a kijevi kokainosért... - talált be egy komment.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató