2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Tibi atya: Holnap erőt kell mutatnunk az utcán, Orbán csak ettől fél

Miért kell kimenni tüntetni vasárnap akkor is, ha egy csomó irritáló arc van a felszólalók között?

Mert hiába lesznek ott. Ha sokan leszünk, ez rólunk fog szólni, nem róluk, akik ennek a rendszernek egyébként sokadvonalas haszonélvezői.

Azért kell tüntetnünk, mert a kormány azt gondolja, beszedheti tőlünk a világ legmagasabb adóit, és cserébe nem kell szolgáltatnia: az állami egészségügyben nem kapsz ellátást, a gyerekeid tanárai 500 eurót keresnek, angolt és reál tárgyakat meg akkor tanulhatnak, ha a saját pénzedből finanszírozod.

Orbán Viktor nem mer Budapesten tartózkodni október 23-án, mert a tömegtől fél. Az erő az egyetlen, amiből ért, ezért igazolni kell a félelmét.

Ha nem tesszük, ha nem leszünk elegen, akkor ezentúl azt tehet velünk, amit akar. Irgalmatlan kemény következő éveink lesznek, és ha nem mutatjuk meg, hogy polgárok vagyunk, akkor kutyák leszünk, mégpedig a gyengébbek a hímvessző rosszabbik végén.

Ha volt katás vállalkozásod, ha ellopták a megsegítésedre szánt EU-s pénzt, ha untad már meg, hogy leppatansz az állami egészségügyről, ha van tanár ismerősöd, aki egyszemélyben csinálja kettő munkáját, kint van a helyed az utcán. Mindegy, hogy orbánozol vagy gyurcsányozol, mert akármelyik is lesz hatalmon, ezt egyik sem fogja megtenni helyettünk.

Ezért vagyunk polgárok, és ezért kell erre emlékeztetni őket is. Dicsértessék! - írta a Facebookon a troll Tibi atya.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató