2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Bencsik Gábor: aki úgy beszél, mint egy riherongy, azzal úgy is bánnak

Sokan Nagy Blankát vélik felfedezni  Pánkotai Liliben, aki október 23-án a tanártüntetésként fémjelzett ellenzéki megmozduláson lépett színpadra és elődjéhez hasonlóan gyalázta a kormányt.

Trágársága sem korához, sem női mivoltához nem méltó, arról nem is beszélve, hogy egy egyházi iskola diákja, nem csoda, hogy a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium igazgatója elhatárolódott a növendéktől. Bencsik Gábor újságíró szerint viszont nem a lány a bűnös, hanem akik ezzel a trágár irománnyal a színpadra hívták és most is tolják maguk előtt. Ugyanakkor megjegyzi, hogy aki riherongyként beszél, azzal úgy is bánnak, amit Nagy Blanka is sérelmezett annak idején. 

Természetesen a majdnem felnőtt lányt sem menthetjük fel, hiszen 17-18 éves korában az ember már kezdi érteni, hogy minek mi a következménye. Az igazi bűnös mégsem ő, hanem azok, akik ezzel az amúgy középiskolai dolgozat szintű, viszont trágár irománnyal fölhívták a színpadra, és akik ma is tovább tolják maguk előtt -írja bejegyzésében Bencsik Gábor, aki szerint Lilinek nem mondja el senki, hogy lehet öt percre híres, de aztán egy életen át cipelheti annak a súlyát, hogy aki úgy beszél, mint egy riherongy, azzal úgy is bánnak.

Ezt egyébként annak idején Nagy Blanka is sérelmezte, aki szintén mocskos szájával vált az ellenzék ismert alakjává.

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató