2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Momentumos "politikus": Rishi Sunak egy cigány Bokros Lajos

„Rishi Sunak miniszterelnöksége nekem úgy tűnik, mintha egy cigány Bokros Lajos + Lázár János kombináció kapná Bajnai Gordon 2009-es szerepét” – ezt a frappáns véleményt osztotta meg követőivel nemrégiben a fővárosi Momentum kötelékébe tartozó ifjú kommunista Szarvas Koppány Bendegúz Facebook-falán.



Nem elég, hogy a Liz Truss 45 napos, rekordrövid miniszterelnökségét követően Rishi Sunak megválasztását követő első megszólalásában már arról beszélt: mély gazdasági válsággal néz szembe az Egyesült Királyság, megjelent ismét a kommunista, momentumos ficsúr. Szarvas Koppány Bendegúz nem finomkodott Facebook-bejegyzésében. 

Várjuk Donáth, FeGyőr és Csekk Katka elhatárolódását!

Ezt írta Szarvas:

Rishi Sunak miniszterelnöksége nemkem úgy tűnik, mintha egy cigány Bokros Lajos+Lázár János kapná Bajnai Gordon 2009-es szerepét.

Szarvast megtámadták az elvtársai, mszp-sek hülyézték le és határolódtak el tőle... kénytelen volt magyarázkodni.

Ha az a baj, hogy beemeltem, hogy Sunak hasonló helyzetben van punjabi származása miatt, mint ha Magyaroroszágon valaki cigány származású miniszterelnök lenne, akkor azt lehet megpróbálni érdemben megcáfolni, de a szadeszos morális pánikolástól nem lesz igaza senkinek.

 

LÁMPAVASAZÁS IS VOLT MÁR, JÓL EMLÉKSZÜNK MÉG

Szarvas Koppány Bendegúz meghökkentő, drasztikus és olykor uszító kijelentéseiről már portálunk is több alkalommal beszámolt. Emlékezetes, a momentumos képviselő a 24.hu egy korábbi, a koronavírus-járvánnyal, és a kormányzati válságkezeléssel összefüggésben megjelent cikkét úgy kommentálta,

megdolgoznak a fideszesek a lámpavasért.

(PS nyomán)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató