2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Rácz András ukrán propagandista: Utolsó, gyáva, szar ember aki Lilikét bántja

Általában nem szokott "belpolitizálni" az Oroszország szakértő, mert van elég dolga a háborúval, de ezúttal kivételt tett. Azt tegyük hozzá, hogy a 444 "Oroszország szakértője" aki hetente kiabálja, hogy győztek az ukránok.

Pankotai Lili, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának végzős diákja egy slam poetryt adott elő, Jövő címmel, az október 23-i pedagógusokért tartott tüntetésen és ezzel kapcsolatban írt egy posztot a szakértő a facebook-oldalán, mert több támadás is érte a fiatal lányt.

Rácz szerint, "civilizált ember gyerekeket nem bánt. Soha, semmilyen körülmények között.

Egyet nem érteni, vitatkozni lehet, de bántani őket nem".

"Aki egy középiskolás diáklányra kiabál kígyót-békát a (mégoly trágár) a véleménye miatt, a  "példás megbüntetést", kirúgást, egyebeket követelve, az utolsó, gyáva, sz@r ember. Akkor is, ha a kormánymédiában dolgozik, és utasításra teszi. Ha pedig nem, akkor főleg - olvasható a bejegyzésben.

 

Emellett kiemelte, hogy a slam poetry a költészet egyik fajtája, amit szerinte, ha valaki nem ismer fel, az hülye is.

"Aki a stíluson háborodik fel látványosan ahelyett, hogy a tartalommal foglalkozna, és ezzel próbálja elterelni a vitát a lényegről ( = az oktatás helyzete), az pedig a társadalmat és az oktatás javításáért tenni próbálókat nézi hülyének. Aki pedig ennek a verbális szennyáradatnak az elszabadításával reménykedik elrettenteni a fiatalokat attól, hogy  kiálljanak saját magukért, a tanáraikért és a jövőjükért... nos, az túlságosan régen volt fiatal. Egyébként meg az eszem megáll, de tényleg....  Mintha nem lenne nagyobb bajunk annál, mint hogy egy tinédzser csúnyán beszél. Teringettét, na" - írta Rácz András.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató