2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Vásárhelyi Mariska: A Fidesznek szüksége van egy propagandával elbutított társadalomra

„Hogy aztán legyen kitől megvédeniük a #magyarembereket” – fogalmazott a baloldali megmondóember.

Vásárhelyi Mária a közösségi-oldalán jelentkezett be, és fejtette ki véleményét a magyar kormány energiafelhasználást csökkentő intézkedéseivel kapcsolatban.

„Az, hogy munkahelyeken nem lehet telefontöltőket és víz forralót használni, hogy váratlanul rátörnek az irodahelyiségekben dolgozókra, hogy ellenőrizzék, nem használnak-e tiltott áramfogyasztó készülékeket vagy a táskájukban nincs-e elrejtve ilyesmi, hogy derékmelegítő plédeket osztanak a munkavállalók között a 18C fokos(!) irodákban, mind csak arra jók, hogy az emberek minél rosszabbul és főleg minél inkább fenyegetve érezzék magukat” – fogalmazott a baloldali szocológus.

Hozzátette:

És el lehessen hitetni velük, hogy mindezért »Brüsszel« a hibás.

Miközben sem eddig, sem most semmit nem tesznek a valódi energiatakarékoskodás – szigetelés, napenergia, szélenergia, fűtéskorszerűsítés, tömegközlekedés fejlesztés stb. – érdekében. Mert soha nem a valódi problémák megoldása, hanem a politikai haszonszerzés a fő cél”.

Úgy véli, hogy „ennek pedig leghatékonyabb eszköze az félelemekeltés és az ellenségkeresés. Hogy aztán legyen kitől megvédeniük a #magyarembereket. De ahhoz hogy ez működjön, szükség van egy olyan propagandával elbutított társadalomra is, amely már arra sem sem emlékszik, hogy mi történt egy hónappal, nemhogy egy évvel ezelőtt”.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató