2022. december 01. - Elza
EUR : 407.67
USD : 393.54
Időjárás ikon

Bezár a Bozsik Aréna

Költségcsökkentő intézkedéseket hozott a Honvéd a klub működőképességének fenntartása érdekében - jelezte a honvedfc.hu.

Íme, a bejelentés:

"Az energiaválság, a drasztikusan növekvő rezsiköltségek és az ennek következtében kialakuló negatív gazdasági folyamatok minden felelősen gazdálkodó intézményt költségcsökkentésre és racionalizálásra kényszerítenek.

A Budapest Honvéd FC működésének és munkavállalóinak biztonsága, valamint a munkahelyek megvédése érdekében az alábbi intézkedéseket vezette be 2022 október 1-től:

- Az energiatakarékosság jegyében a klub intézményeiben szabályozta a központi hőmérsékletet valamint az energiafelhasználást.

– home office-munkarendet vezetett be azokon az osztályokon, ahol a távmunka megvalósítható.

– átszervezte Magyar Futball Akadémia és az első csapat edzéseit az edzőpályáinak világításának csökkentése érdekében valamint a pályakarbantartási munkák idejét és mennyiségét.

– a pályafűtést az idei évben nem használja a klub.

– bezárta a Bozsik Aréna meccsnapon kívül is nyitva tartó irodáit és egyéb kiszolgáló helyiségeit illetve korlátozta a Honvéd Shop nyitvatartását.

A november 13-i, Ferencváros elleni mérkőzés után a klub bezárja a Bozsik Arénát, melynek újranyitásáról január végén dönt majd, mérlegelve a hazai mérkőzések más helyszínen történő lebonyolítását is.

A válságkezelési intézkedések célja a Budapest Honvéd FC működőképességének fenntartása, amelyet első körben a fentebb leírt takarékoskodással, átszervezésekkel, racionalizálással próbál a klub megoldani. Mindezek mellett vizsgáljuk, hogy milyen további lehetőségeink vannak a drasztikusan megnövekedett költségek fedezésére ebben a rendkívüli gazdasági helyzetben.

"A Honvéd vasárnap a Paks otthonában lép pályára az NB I-ben

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató