2024. június 13. - Anett, Antal
EUR : 394.89
USD : 367.51
Időjárás ikon20°14°

Mosdatnák a drogos Herczeget: Szegényt az egyik barátja csalta tőrbe

A Blikk nevű bulvárlap információi szerint a nemrég kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt letartóztatott Herczeg Zoltán le van sújtva a fogva tartása miatt, de talán amiatt a legcsalódottabb, hogy az az illető árulhatta el, akit a barátjának hitt.

Rettenetesen csalódott, és nagyon rosszul érzi magát odabent – mondta a Blikknek Herczeg Zoltán egyik jó barátja. Amiatt bánkódik leginkább, mert úgy fest, az az illető dobhatta őt fel, akit évekig a barátjának hitt. Úgy egy évtizede ismerik egymást, és ugyan Zoli igazi barátai közül többen is figyelmeztették, hogy vigyázzon vele, mert kétes híre van, bízott benne. Csak most, utólag lett gyanús neki is, hogy ez az illető nagyon agitálta, hogy vásároljon tőle, mert később már nagyon drága lesz... Ahogy visszaidézi, egy ideje mindenáron próbálta rávenni őt a vásárlásra, és Zoli most úgy gondolja, hónapok óta figyelhették őket, és arra várhattak, mikor bólint rá a vásárlásra, informálta a lapot a barát.

Herczeg a börtönben nem csak ruhaneműket kapott, hanem rajzeszközöket is, sőt, a rács mögött már munkába is állt, papírra vetheti a gondolatait, tervezhet, ha megszállja az ihlet. Kapott könyvet is, azaz olvasni is tud már, ez a korábbiakhoz képest nagy előrelépés neki. A divattervező egyik ismerőse megerősítette lapnak, hogy több ügyvéd is összeült, akik azon dolgoznak, hogy Herczeg Zoltán mihamarabb kinn legyen.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató