2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

Újabb alapító tag hagyta faképnél Makizaj mozgalmát

Otthagyta a Mindenki Magyarországa Mozgalmat (MMM) Üveges Gábor hernádszentandrási polgármester, aki alapító tagja volt Márki-Zay Péter mozgalmának.

Egy hete megírtuk, hogy egyéb elfoglaltságai miatt már megterhelő volt Magyar György, ügyvéd számára a munka a Márki-Zay Péter alapította Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnökségében, ezért átadja a helyét a fiatalabbaknak.

Most az is kiderült, hogy Üveges Gábor, az MMM alapító tagja is otthagyja a mozgalmat. A hír nem mindennapi módon látott napvilágot, ugyanis a Márki-Zay Péter mozgalmához közel álló opera-énekesnő számolt be a politikai fejleményről.

A Németországban élők a kormánypártot gyakran kritizáló Bálint Natália „Sebnyalogatás és seggnyalogatás helyett” című posztjában azt írta: beszélt Üveges Gáborral, és az ő hozzájárulásával számol be a távozása körülményeiről (a politikus ezt azért nem tette meg, mert nem akart politikailag „haknizni” a kilépésével) - írta meg az Index nevű ukrán propagandalap.

A bejegyzést azzal kezdte, hogy „a Mindenki Magyarországa Mozgalom sok embernek jelentett reményt, amikor megalakult. „Vérfrissítés a közéletben – gondoltuk. Leginkább azok villanyozódtak fel, akiknek elegük volt a pártokból, a megosztottságból, a gittegyletekből és abból, hogy seggnyalás nélkül nem lehet érvényesülni, a régen meghaladott jobb-balból”.

"Több csodálatos, lelkes egyéniséget ismerek, akik az MMM kötelékében találták meg teremtő energiáikhoz a katalizáló közösséget. Közülük számos kiváló, nagy formátumú ember azóta nincs ott" – tette hozzá később.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató