2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Hadházy az idegösszeroppanás határán: Aljas, rohadék banda ez, nem tehetünk semmit

Az OLAF SZERINT IS CSALT AZ ORSZÁGOS RENDŐR FŐKAPITÁNYSÁG (!) (és ezek szerint pl. a NAV és az Ügyészség is) a Microsoft szoftverek és szolgáltatások beszerzésének ügyében. Gyakorlatilag ezt ismerte be Polt a kérdéseimre adott válaszában . Ezt jelenti ugyanis amikor azt írja, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal "megállapításokat és ajánlásokat tett" a folyamatban levő magyar nyomozáshoz.- kezdi Hadházy az őrjöngését a Facebookon.

Majd így folytatja:

A Legfőbb Társtettes válaszából ezen kívül még egy nagyon durva dolog kiderül: miközben ezek szerint az OLAF már lezárta a vizsgálatot, a magyar "ügyészség" gyakorlatilag semmit nem csinált az egyik legegyértelműbb, legjobban dokumentált és legmagasabb szintekig eljutó korrupciós botrányban. Ugyanis Polt szerint HÁROM ÉV NEM VOLT ELÉG, HOGY LEFORDÍTSÁK AZ FBI ÁLTAL A MICROSOFT ÜGYBEN FOLYTATOTT NYOMOZÁS IRATAIT és emiatt gyakorlatilag semmit nem haladt sajnos előre a "nyomozás"

Emlékeztetőül a Microsoft ügy lényege: az FBI és az Amerikai Tőzsdefelügyelet nyomozása szerint a Microsoft magyar leányvállalata a kormánnyal egyeztetve kb féláron adta a termékeit az állami szerveknek . Ezek a szervek -így az ORFK is- azonban még véletlenül sem a Microsofttól vásároltak, hanem különböző közvetítő cégektől, akik viszont teljes áron számlázták tovább az államnak az általuk potom pénzért kapott programokat. A beszerzések EU-s segélyekből zajlottak. A nyomozás szerint az így keletkezett horribilis jogtalan nyereség kormányzati szereplők zsebébe került. Az FBI nyilvánosságra hozta a jelentését, csak éppen a neveket satírozta ki -azt azonban tudjuk, hogy az ORFK, a NAV és maga a Ügyészség is érintett lehetett.
Az ügyben feljelentést tettem és az OLAF-nál is bejelentéssel éltem. Az OLAF ezek szerint már végzett is- nem csoda, hiszen gyakorlatilag csak el kellett olvasnia az FBI jelentést... Poltnak azonban a jelek szerint van képe azt mondani , hogy nagyon “nem beszélni az angol” és három éve fordítják az amerikai anyagot.

Kérem, engedjék meg, hogy az illendőnél indulatosabb legyek, (talán érthető, miután egy hetet ültem a hidegben a Hazugsággyár előtt ). Aljas, rohadék tolvaj banda ez, mi pedig egytől-egyig (jómagam is) megérdemeljük, mert nem tudtuk időben megakadályozni, hogy szétlopják a hazánkat. Mindezt pedig azért tehették meg, mert tudják, hogy a a Hazugsággyárnak és a propagandagépezetnek köszönhetően az emberek legnagyobb része nem is hallott erről az egészről. Polték stratégiája világos és primitív. Ha már nagyon muszáj a Fidesz közelében nyomozni, akkor lehetőleg húzzuk el nagyon az ügyet annyira, hogy a végére már alig legyen sajtó, amelyik az eredményt bemutatja (de azért biztos, ami biztos, a legmagasabb szálakig ne is jussunk el. ) Ez látható itt is, de ez volt a helyzet pl. Farkas Flórián ék, az Öveges program, a Mengyi-és a Simonka ügyben is.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató