2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A Mi Hazánk a Sándor-palota előtt tüntetett

A Mi Hazánk azt szeretné, hogy a kormányon levők "ne verjék át a jövőben a magyar népet" - fogalmazott az ellenzéki párt elnöke szerdán a Sándor-palota előtt rendezett fáklyás tüntetésen.

Toroczkai László a Sándor-palotánál összegyűlt szimpatizánsai előtt azt mondta: ne hazudjanak az embereknek, ne trükközzenek se a migrációval, se az energiapolitikával, se az üzemanyagárral!

Az elmúlt 32 évben a fideszes és a balliberális kormányok is elmulasztották a nemzetgazdaság megteremtését - jelentette ki.

Toroczkai László szerint be kell fejezni a "szemfényvesztő" politikát. Hozzátette: nincs más lehetőség, mint a Mi Hazánk Mozgalom és a valódi szabadságharc.

Vékony Csongor, a Mi Hazánk budapesti elnöke a Fideszt "identitásnélküli szemfényvesztő populista" pártnak nevezte. Pércsi Viktória, a Mi Hazánk Ifjai országos alelnöke arról beszélt: tettekre van szükség, mert a társadalom minden csoportját érintik a Fidesz "értelmetlen rezsimegszorításai".

Lantos János, a párt munkaügyi kabinetének elnöke úgy fogalmazott: "a magyar munkavállaló nem alávalóbb senkinél", és a multik, a tech cégek megadóztatása mellett érvelt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató