2022. december 02. - Melinda, Vivien
EUR : 410
USD : 392.68
Időjárás ikon

Jeszenszky Zsolt: Ha az ember kurvának áll, akkor baszni kell

Ha az ember [email protected]ának áll, akkor [email protected] kell. És ezzel most nem Baranyi Krisztina esetleges korábbi vagy kiegészítő foglalkozására gondolok – vagy volt neki ilyen, vagy nem, ő dolga. Hanem arra, hogy aki politikusnak áll, az bizony kap hideget-meleget. És el kell viselnie. Ha nem bírja, válasszon magának más pályát. Legyen például mosónő... (de ez csak véletlenül jutott eszembe, nem Baranyiról)

– írta a Facebookon Jeszenszky Zsolt az ATV kedd esti műsorára reagálva, amelyben a sajtószabadságról és a propagandamédia szerepéről vitázott Baranyi Krisztina IX. kerületi polgármester és Fürjes Balázs államtitkár.

A vita apropóját az adta, hogy Baranyi az ATV múlt heti műsorában nem volt hajlandó válaszolni a Pesti Srácok munkatársának kérdéseire, a lapot szennymédiának nevezte, Szalai Szilárdot pedig ócska propagandistának.

Jeszenszky Zsolt Politikai hobbista című műsorában, a már megszűnt PestiTV-n még Baranyi 2020-as polgármesterré választása kapcsán volt szó arról, hogy „inkább egy kecskét dugnának meg, mert azt utána meg lehet enni”. A IX. kerületi polgármester ezzel indokolta az ATV-n azt, hogy nem áll szóba a Pesti Srácok munkatársaival.

Jeszenszky erre reagálva posztolt most hosszan, szerinte a Politikai hobbista egy szókimondó, szatirikus politikai talk show, és „aki politikusnak áll, az bizony kap hideget-meleget”.

Azt is írta, hogy

aki nem bírja ezt, az válasszon más pályát. „Legyen például mosónő... (de ez csak véletlenül jutott eszembe, nem Baranyiról).”

– írta.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató