2023. február 06. - Dóra, Dorottya
EUR : 384.95
USD : 352.2
Időjárás ikon-9°

Kábítószer-kereskedelem miatt tartóztattak le egy "hírességet"

Az egykori valóvilágoshoz az értesülések szerint kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt vonult ki a Terrorelhárítási Központ.

Az utóbbi időkben több hazai híresség is tiltott szerek fogyasztásával vagy épp terjesztésével bukott le a törvény előtt, és úgy tűnik, a napokban egy újabb celeb került komoly kábítószeres balhéba.

Az AC News ugyanis most egy megbízható forrásból megtudta, hogy a napokban ismét egy ismert médiaszereplőt tartóztattak le egy drogüggyel kapcsolatban. November 7-én ugyanis a TEK vonult ki egy egykori valóságshow-szereplő soproni otthonába, hogy felelősségre vonják, amiért kábítószerrel kereskedett.

A portál szerint a jóképű férfi még annak idején a ValóVilágban tűnt fel és egészen a dobogós helyezésig jutott, majd a műsor után egy ideig élvezte a hírnévvel járó csillogást is, az utóbbi időben azonban nem nagyon lehetett hallani felőle.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrkapitányság és az Országos Rendőrfőkapitányság sajtóosztálya az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényre hivatkozva nem válaszolt arra a kérdésre, hogy név szerint ki is az illető.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató