2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Tucker Carlson szerint a demokraták a választások elcsalására készülnek

Természetesen a Tucker Carlson Tonight keddi kiadásában is az amerikai félidős választás volt a téma.

Carlson a műsorban arról beszélt, hogy amíg a 2020-as elnökválasztáson a demokraták teljesen biztosak voltak abban, hogy a szavazógépek biztonságosak és hogy a választások teljesen tiszták voltak – de most már teljesen biztosak abban, hogy ugyanazok a módszerek, amikkel két évvel ezelőtt zajlott a választás, mára már nem biztonságosak, hiszen például a szavazógépeket is meghackelhetik.

A műsorvezető szerint a demokratákhoz közel álló nagy médiumok, mint a CNN vagy a CNBC azt sugallják, hogy a választással kapcsolatos álhírek a kisebbségek, mint a feketék és a spanyolajkúak között gyorsabban terjednek, mint máshol, mintha bizony azt akarnák mondani, hogy az ezekbe a csoportokba tartozókat könnyebb lenne megvezetni, mint másokat.

Carlson szerint a demokraták azért ágyaznak meg a választás tisztaságával kapcsolatos kétségek narratívájának, mert tudják, hogy el fogják veszíteni a választást.

Mindenesetre elég érdekes történnek az USA-ban:

Maricopa megyében egy közvélemény-kutatási dolgozó a rendkívül fontos Maricopa megyében elmondja a választás napján szavazóknak, hogy elromlott a gép.

Szó szerint élőben láthatta mindenki a Fox News-on, ahogy a szavazólapokkal szórakoznak, már nem is titkolják:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató