2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Eric Zemmour: tényleg azt akarjuk, hogy Európa néhány éven belül Afrikává váljon?

Áll a bál Nyugat-Európában.

Mint ismert, az olaszok nem engedték kikötni a migránsokkal teli Ocean Viking nevű migránstaxit.

Az olasz és a francia kormány között egyre nagyobb a feszültség. Meloni keményen üzent Macronéknak.

A korábbi francia elnök-jelölt is kiakadt a tömeges bevándorlás miatt. A muszlim- és migrációellenes Eric Zemmour a Twitteren kritizálta Emmanuel Macron francia elnököt a Toulonban történtekkel kapcsolatosan.

Zemmour a helyszínen, a kikötőben nyilatkozott a médiának:

Holnap, 2050-ben, amikor Afrikában kétmilliárd afrikai lesz, mit fog mondani a jövő Emmanuel Macronja? Hogy kötelességünk mindannyiukat befogadni? Legyünk következetesek: tényleg azt akarjuk, hogy Európa néhány éven belül Afrikává váljon?

- tette fel a kérdését.

A híres esszéíró szerint:

Macron ezzel a döntésével most három hibát követett el: egy hibát Franciaországgal szemben, amelyet nevetségessé tesz. Hiba a bevándorlás árát megfizető franciákkal szemben. Hiba még a migránsokkal szemben is, akik egyre nagyobb számban vállalják majd a veszélyes átkelést.

Zemmour rettenetesen kiakadt, és igaza van:

Tisztelt Hölgyem! 40 éve azt hallottam, hogy „csak 30 van, csak 100 van...(migránsok - a szerkesztő megjegyzése)”, ma pedig milliók. Ma már vannak olyan városrészek, egész városok, ahol már nem vagyunk Franciaországban.

Hozzátette:

Az SOS Méditerranée-vel (sorosista, migránssimogató NGO - a szerk.) ellentétben humanitárius érzésem elsősorban a franciákhoz szól. Ezek az egyesületek bűnrészesek az illegális bevándorlásban. Ha azt akarják, hogy Európa Afrikává váljon, mondják!

Közben Florian Philippot, az EU- és NATO- szkeptikus politikus is megszólalt az ügyben:

Szigorúan meg kell tiltani az SOS Méditerranée-nek és a Soros-kormányzati szervezeteknek nyújtott francia állami támogatást, mivel hozzájárul a titkos, illegális bevándorláshoz, amely ellen a kormány szóban azt mondja, hogy le akar küzdeni!

Philippot a franciországi problémákat is felhozta:

Miközben Franciaország a kormány szavai szerint "emberiességi kötelességét teljesíti" az Ocean Vikinggel, hagyja, hogy egy 77 éves beteg éhen haljon egy kórházban, 11 fokos hidegben fogadja a gyerekeket az iskolában, és 15 ezer felfüggesztett ápolót hagy az utcán!

A francia EP-képviselő szerint ebben a luxushotelben fognak lakni az újonnan érkezettek.

Azt hisszük, hogy ehhez már tényleg nem kell kommentár, tombol az álprobléma. Lehet, hogy el kellene vinni ide Kunhalmit és az elvtársait...

 

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató