2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Fordulat: Jeszenszky Zsolt bocsánatot kért Baranyi Krisztinától

Jeszenszky Zsolt bocsánatot kért - a jobboldaliakat "ócska propangandistázó" - Ferencváros balliberális polgármesterétől.

A Baranyi-ügyről ebben a cikkünkben írtunk.

„Baranyi Krisztina politikai tevékenységének, ennek során állandósult vádaskodásainak és hisztériáinak bírálata, hazugságainak leleplezése minden esetben jogos. (Ferencváros korábbi polgármesterének részvételével mindez meg is történik egyik legfrissebb adásunkban. Ennek a posztnak most nem tárgya, így nem linkelem, de akit érdekel, a "Politikai Hobbista" YouTube csatornán megtekinthető.)

Ellenben bárkinek a személyét minősíteni - akár seggnyalónak vagy ócska propagandistának nevezzük, akár a külsejével, női mivoltával kapcsolatosan sütünk el gúnyos vicceket - mindig az érvek, az érdemi mondanivaló hiányát mutatja.

Egy korábbi műsorunkban Baranyi Krisztinára tett dehonesztáló megjegyzéseinkkel mi is átléptük a jóízlés határát. Bár a Baranyi által közölt, majd a baloldali sajtón vezényszóra végigfutott állításokkal ellentétben az inkriminált mondatok nem tőlem hangzottak el, de a későbbiekben magam is kiálltam mellettük - helytelenül.

Természetesen ilyen megjegyzésekkel magánbeszélgetésekben, kocsmákban, tornatermi öltözőkben nap mint nap találkozunk. Kifogásolásuk egyszerre értelmetlen és álszent. Nincs azonban helyük a nyilvánosság előtt, egy televíziós adásban.

Kollégáim, és különösen a magam nevében is ezúton kérek elnézést Baranyi Krisztinától a méltatlan megjegyzésekért.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató