2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Medvegyev figyelmeztet: Oroszország még nem használta fel a lehetséges megsemmisítő eszközök teljes arzenálját

A herszoni kivonulást így kommentálta Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

A nehéz napi rutin és a nagyon nehéz katonai döntések hatása alatt elhomályosultak az országunk és mindannyiunk számára rendkívül fontos idei eredmények.
Szeretném emlékeztetni Önöket rájuk.

1. Emlékeztetni arra, hogy Oroszország az, amely megvédi polgárait. És hogy a mi országunk az, amely visszaadja és már vissza is adta ősi orosz földjeit, és nem fordítva. És ez a visszatérés folytatódni fog.
2. Emlékeztetni arra, hogy ma Oroszország alakítja a jövő világrendjét, nem pedig az államok és Nagy-Britannia vagy a sötét Kijev. És ez az új, igazságos világrend felépül. 
3. emlékeztetni arra, hogy Oroszország egyedül harcol a NATO és a nyugati világ ellen. Ezért a múlttal való bármilyen párhuzam téves vagy bizonytalan. Egyet kivéve: egyedül mi tudjuk, hogyan lehet elpusztítani egy erős ellenséget vagy ellenséges szövetségeket.
4. Emlékeztetni minket arra, hogy Oroszország harcol, és megpróbálja megmenteni katonáink és civiljeink életét, amennyire csak lehetséges. Ellenségeink nem számolnak katonáik és civiljeik életével. És ez a mi nagy erkölcsi különbségünk velük szemben.
5. Emlékeztetni minket arra, hogy Oroszország - minden józan gondolkodású ember számára nyilvánvaló okokból - még nem használta fel a lehetséges megsemmisítő eszközök teljes arzenálját. Nem csapott le minden lehetséges ellenséges célpontra sem, amely lakott területeken található. És nem csak a bennünk rejlő emberi jóságból. Mindent a maga idejében.

Végül, de nem utolsósorban. Csak a legszorosabb összefogás, a napi kemény munka és a legmagasabb morál biztosíthatja az ország győzelmét.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató