2024. június 24. - Iván
EUR : 397.62
USD : 371.92
Időjárás ikon29°19°

FeGyőr: A Momentum szervezte a diáktüntetéseket

„Nekünk az utcán volt a helyünk a tanárok és a diákok mellett az elmúlt hónapokban, nekem, személy szerint is ez volt a legfontosabb elfoglaltságom” – fogalmazott a momentum neo-SZDSZ egykori elnöke az ATV-ben.

Ezt írta Fekete-Győr:

Egy sokakat érdeklő kérdésre adta meg a választ szerda reggel Fekete-Győr András az ATV-ben, arra, hogy az elmúlt hetek tüntetéseiben mekkora szerepük volt az ellenzéki pártoknak. A Momentum parlamenti képviselője a Szigorlat című műsorában elismerte, hogy nagyon komoly, ők szervezték ugyanis a diákok demonstrációit.

A lila párt egykori elnöke arról beszélt, az elemzők és a nyilvánosság talán a DK-n, valamint a Momentumon érzik, hogy a balliberális térfélen ez a két párt lesz a jövő meghatározó politikai ereje. S azzal folytatta, hogy Gyurcsányék az árnyékkormány felépítésével vannak elfoglalva, ők pedig – a középiskolásokból álló a TizenX nevű szervezetükkel – 

az ország rengeteg helyén a diáktüntetéseket szervezték meg.
„Nekünk az utcán volt a helyünk a tanárok és a diákok mellett az elmúlt hónapokban, nekem, személy szerint is ez volt a legfontosabb elfoglaltságom, úgyhogy a DK és a Momentum ilyen szempontból picit más pályán mozog és halad, de szerintem jól van így” – fogalmazott a lila párt egykori elnöke.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató