2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Tulsi Gabbard: "Amíg a demokraták, a washingtoni elit együtt ügyködik a Google-lal és a Facebookkal addig nincs demokrácia"

Kimondta a nagy igazságot az amerikai politikus. "Amíg a Demokrata Párt és az állandó washingtoni elit kéz a kézben dolgozik a Google-lal és a Facebookkal... addig nincs demokrácia."

A Fox News-ban írt véleménycikket Tulsi Gabbard, (korábban: Az Egyesült Államok kongresszusi képviselője). A félidei választásokat kommentálta.

Itt az igazság: amíg a Demokrata Párt és az állandó washingtoni elit kéz a kézben dolgozik a Google-lal és a Facebookkal, és amíg a Google továbbra is használhatja monopolhelyzetét arra, hogy a közvéleményt egy bizonyos irányba ferdítse, szó szerint manipulálva az információkat, amelyeket mi, választók láthatunk, addig nincs demokrácia.  

Gabbard megírta azt is, hogy az Észak-Karolinai Állami Egyetem kutatóinak nemrégiben készült tanulmánya szerint a Google e-mail szolgáltatása, a Gmail "megtartotta a baloldali jelöltek e-mailjeinek többségét", míg "a jobboldali jelöltek e-mailjeinek többségét a spam mappába küldte".

Emellett a Google jelentősen csökkentette a különböző konzervatív weboldalak láthatóságát a keresési eredményekben.

A Breitbart például azt tapasztalta, hogy a Google úgy változtatta meg algoritmusát, hogy

a Breitbartra irányuló keresési forgalom több mint 60%-kal csökkent.

Mint látható, az ilyen jellegű változtatások nagy hatással lehetnek a szavazásra. A Proceedings of the National Academy of Sciences című szakfolyóiratban közzétett, szakértői értékeléssel ellátott 2015-ös tanulmány megállapította, hogy a nagy keresőmotorok, mint például a Google, 20%-kal vagy annál is nagyobb mértékben befolyásolhatják a bizonytalan szavazók szavazási preferenciáit.  

Gabbard Ukrajnáról is írt

Mindkét politikai pártból vannak politikusaink, akik az állandó washingtoni elit tagjai, és akiket felelősségre kell vonni azért, amit az adófizetők dollárjaival tesznek, és ahogy aláássák nemzetbiztonságunkat, miközben egyre közelebb és közelebb sodornak minket a nukleáris katasztrófa szélére. 

Abba kell hagyniuk a biankó csekk adását Ukrajnának, és számon kérniük kell az eddig küldött több tízmilliárd dollárt, mert a biankó csekk nem csak Ukrajnának szól. Hanem a hadiipari komplexumnak, amely dollárbilliókat keresett az afganisztáni és közel-keleti háborúkon. Most a Biden-kormány 87 000 új IRS-ügynököt akar felvenni, hogy az amerikai adófizetők minden egyes nyugtáját és levonható adóját átnézzék, és minden egyes pennyt kipréseljenek, amit csak tudnak.  

Az ukrán kormány és korrupt bürokratái, oligarchái és a védelmi vállalkozók, akik profitálnak ezekből a fegyverekből - a Biden-kormányzat egyáltalán nem kér nyugtát. Miért van ez így? Azért, mert tudják, hogy ennek a pénznek a nagy része, az adófizetők dollárjai a korrupt bürokratákhoz kerülnek. Ezt ők is tudják.  

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató