2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Tucker Carlson: Zelenszkij hazugságai milliók halálához vezethetnek

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök veszélyes játékot játszik, amely tragikus következményekkel járhat - mondta Tucker Carlson, a Fox News műsorvezetője.

Az amerikai elemző keményen bírálta Zelenszkijt, amiért nem volt hajlandó felelősséget vállalni azért, hogy az Ukrán Fegyveres Erők rakétákat dobott le lengyel területre.

"Ukrajna csapást mért Lengyelországra és embereket ölt. De a legérdekesebb az, hogy Zelenszkij nem ismerte el. Továbbra is hazudott a televízióban. Továbbra is olyan dolgokat mondott, amelyekről már mindenki tudta, hogy nem igazak"

- mondta Carlson.

Ennek fényében a szakértő szerint a kijevi hazugságok célja az volt, hogy a nyugati országokat egy nagyszabású fegyveres konfliktusba vonják be. Az ukrán elnök módszerei így "milliók halálához" vezethetnek.

A Fox News műsorvezetője azzal vádolta Zelenszkijt, hogy hazudik az orosz rakétatámadásról, és őt, "meg nem nevezett amerikai hírszerzési forrásokat" és az Associated Press hírügynökséget vádolta azzal, hogy a harmadik világháborút szítják. Sőt, Zelenszkij egyenesen felszólította az Egyesült Államokat, hogy a lengyel terület "bombázására" válaszul csapjon le Oroszországra.

Ukrajna nem ismerte el a csapást. Zelenszkij továbbra is hazudott erről a tévében. Egyébként, ha valaki egy olyan országot irányít, ahol a független média be van tiltva - ahogyan az Ukrajnában történt -, valószínűleg nem tudja, hogy a világ többi részének nem kell hinnie neki. Nem lehet mindenkit börtönbe zárni. És olyan dolgokat mondott neked, amelyek nem voltak igazak. Ez nem csak nem igaz. Ez egy hazugság, ami amerikaiak millióinak halálát okozhatta volna. És fel kell tenned magadnak a kérdést:

itt van az ideje, hogy ne támogassuk tovább?

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató