2022. december 07. - Ambrus
EUR : 414.34
USD : 394.84
Időjárás ikon

Medvegyev a lengyelországi rakétaincidensről: Már mindenkinek elege van a neurotikus Zelenszkijből

Az orosz politikus szerint az ukrán elnökön kívül senki nem szeretné véglegesen elvágni magát Oroszországtól, sem a NATO, sem Amerika, sem az Európai Unió.

Napokkal a lengyelországi rakétaincidenst követően szólalt meg a témáról Dimitrij Medvegyev. Ismert: az ukránok kezdetben azt állították, orosz rakéta csapódott be Lengyelország területére, azóta az amerikai és lengyel vizsgálatok alapján feltételezhető, hogy az ukrán légvédelem rakétájáról van szó. Ennek következtében Kijev most már inkább azt mondja, „irreleváns, hogy mi voltunk vagy az oroszok”.

Az orosz politikus úgy fogalmazott Telegram-csatornáján: 

már mindenkinek elege van a kijevi rezsimből, különösen a neurotikus Zelenszkijből (...). Úgy viselkedik, mint egy fejlődési rendellenességgel küzdő hisztis gyerek”

– írta, hozzátéve, hogy a lengyelországi rakétaincidens is azt mutatja, hogy „Zelenszkij csak hangulatot akar kelteni, és még több pénzért és fegyverért akar kuncsorogni”.

Medvegyev úgy látja, „sem Amerika, sem a NATO, sem az EU nem akar végleges szakítást Oroszországgal. Ezért is noszogatják az ukrán elnököt, hogy tárgyaljon”.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató