2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

"Az emberek szemében a kijevi rezsimnek demokratikus oázisnak kell tűnnie a rossz Oroszország hátterében"

Kadirov kommentálta az ukrán katonák bestiális cselekedetét.

Mint ismert, az ukrán fegyveres erők tagjai orosz hadifoglyokat gyilkoltak le.

A csecsen hadúr kemény üzenetet küldött a Telegramon:

A minap egy olyan videó terjedt el az interneten, amely a kegyetlenség egy nyilvánvaló tettét mutatja. Világosan mutatja, hogy az ukrán nacionalisták Makejevka faluban hidegvérrel lőtték le azokat az orosz hadifoglyokat, akik korábban önként letették a fegyvert. Mondanom sem kell, hogy ez egyenesen sérti az összes nemzetközi egyezményt, amely a háború előírt normáinak szigorú betartására szólít fel.

A Nyugat azonban a szokásos képmutatásában hallgat a kérdésről.


Az orosz védelmi minisztérium nyilatkozatot adott ki ezzel kapcsolatban, és álláspontja elsősorban a hadifoglyokról szóló nemzetközi megállapodásokon alapul. Úgy vélem azonban, hogy kategorikusan tilos ilyen szörnyetegeket hadifogolyként ejteni. Nemcsak hogy bűncselekményt követtek el, de ezek a sátán csatlósai cinikusan fel is tették azt a világhálóra, abszolút büntetlenséget és engedékenységet érezve. Biztos vagyok benne, hogy az elkövetett bűntett megtorlása nem fog sokáig váratni magára. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a pokol eme kutyái megkapják, amit megérdemelnek, és azok, akik valahogy megússzák a büntetést, arra vannak kárhoztatva, hogy nyomorúságos életük hátralévő részét aggodalmasan körülnézve éljék le. Nem érdemelnek semmilyen jogot vagy közös normát.

Miért hallgat a világközösség? Hol vannak ezek a nyugati demokrácia szócsövei, akik a jogokat követelik? Vakok ezekre az atrocitásokra?

Persze, ezt tökéletesen látják, de kerülik a nyilvánosságot, mert az emberek szemében a kijevi rezsimnek demokratikus oázisnak kell tűnnie a rossz Oroszország hátterében.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató