2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Gyurcsány: hazudnak!

Tapsoltak már bárkinek. Aminek vagy akinek kellett. Nem mindegy? Lila öltönyben, zöldben, makkos cipőben, csasztuskára, Horthy reloaded.

„Soha nem járnának ennyien templomba.

Soha nem járnának ennyien focimeccsre.

Soha nem tapsolnának ennyien az oroszoknak.

De most ez kell.

Tapsoltak már bárkinek. Aminek vagy akinek kellett. Nem mindegy? Lila öltönyben, zöldben, makkos cipőben, csasztuskára, Horthy reloaded. Csak ott lehessenek. Ha ott vagy, élsz. Ha megnyomorítanak akkor megnyomorítanak. Ha hazudni kell, akkor hazudsz. Élni kell. Volt már ilyen rendszer.

Ne bántsátok a tribünök új népét! Ők se integetnek rosszabbul, mint a korábbiak. A vezénylő silány, ő az ellenfél. A többi csak élni akar. És inkább fenn, mit lenn. De a többség is így van ezzel. Megoldja okosba.

A nyakkendő vége korábban is hasközépig ért, a nyakkendő csomója alatt sose kellett begombolni a felső inggombot. Semmi se változott. Jó így. Miért ne lenne!?

De mégse ez a vége a mesének. Mert nem jó így, és nem is marad így. Mert van olyan, hogy ízlés, becsület, tartás, minőség, önazonosság. Az új ferde emberek által összeratvákolt világnak meg vége lesz.”- írta a szemkilövető a Facebookon.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató