2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Rasszistázva emlékezik meg Mészöly Kálmánról Bősz Anett

A főpolgármester-helyettes arról ír, hogy a Szőke Szikla az MLSZ-tanácsadói kinevezését egy rasszista kijelentése miatt vesztette el.

Korábban beszámoltunk róla, hogy elhunyt Mészöly Kálmán. A Szőke Sziklát 81 éves korában érte a halál.

„Isten veled, barátom!” – így búcsúztatta Orbán Viktor Mészöly Kálmánt. „Elment a Szőke Szikla. Isten nyugosztalja Mészöly Kálmánt!” – írta Magyarország miniszterelnöke.



Bősz Anett is megemlékezett 61-szeres magyar válogatott védő haláláról. „Kevesek mondhatják el magukról még a nemzetközi mezőnyben is, hogy ugyanannyiszor léptek pályára válogatott mezben, ahányszor később a kispadról kiabáltak a nemzeti 11-nek, ráadásul egyetlen magyar, aki játékosként és szövetségi kapitányként is részt vett világbajnokságon. A Szőke Szikla, minden idők legjobb magyar hátvédje elmondhatta. Mostantól mások mondják helyette” – írta a DK-s főpolgármester-helyettes.

Hozzátette:

„Fékezetlen szókimondása és stílusa már az előtt nagy hullámokat vert, hogy a hazai közvélemény megismerte volna a nagy hullámok indulatos, megosztó erővel ható, romboló mindennapjait. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy

MLSZ-tanácsadói kinevezését egy rasszista kijelentése miatt vesztette el.

Ma már ilyenért nem vesztene el idehaza senki semmit – sajnos. Mondhatni: a valaha volt legsikeresebb magyar labdarúgó szenvedélye okán sokszor még a pályán és annak szélén is idegennek ható megnyilvánulásai túl koraiak voltak a következmények nélküli világhoz” – fogalmazott Bősz.

Finom, kultúrált véleményeteket itt írhatjátok meg neki...

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató