2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Vásárhelyi Mariska: „Ezekre a vérszívókra szavaznak, pedig nem igaz, hogy semmit nem látnak abból, ami itt folyik!”

A baloldali szociológus kiakadt a jobboldali szavazókra.

Vásárhelyi Mária baloldali szociológus hosszú Facebook-bejegyzésben ecsetelte, hogy Magyarországon minden rossz, illetve hogy szerinte a fideszeseken kívül másoknak nincsenek jogaik. 

„Tulajdonképpen mihez van ebben az országban joguk azoknak, akik nem tartoznak a fidesz-kegyencek táborába? Nincs joguk arra, hogy bármiféle hangot kapjon a véleményük az általuk fenntartott médiában,

nincs joguk arra, hogy a gyermekeik, unokáik az életben való előre jutáshoz szükséges oktatáshoz hozzáférjenek,

nincs joguk ahhoz, hogy az állami egészségügyben meggyógyítsák őket, nincs joguk ahhoz, hogy 40-50 évnyi társadalombiztosítási járulék befizetése után, ha úgy alakul, akkor az állam gondoskodjon rólunk” – kezdte bejegyzését. Hozzátette: „Nincs jogunk ahhoz, hogy civilizált, méltó körülmények között haljanak meg. Nincs joguk a nyugdíjra sem, amely egyébként a nyugdíjasok többsége számára a létminimumhoz szükséges feltételeket sem biztosítja”.

Majd így folytatta: „És mindezt nemhogy tűri ez az ország, hanem támogatja.

Ezekre a vérszívókra szavaznak, pedig nem igaz, hogy semmit nem látnak abból, ami itt folyik.

Amennyit látnak az éppen elég kellene hogy legyen ahhoz, hogy elzavarják ezt a mocskos bandát. De itt a sunyi lapításnak, a gyáva helyezkedésnek, a hajbókolásnak, a markok tartásának hagyományai mindig felülírják méltóság és a szabadság iránti, alig létező vágyat. És ez teszi ennyire reménytelenné ezt az országot”.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató