2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

A Jobbikból igazolt képviselőt a DK

Szilágyi Szabolcs november 15-én jelezte hivatalosan, hogy kilépett a Jobbikból.

 
 
Szilágyi Szabolcs miskolci önkormányzati képviselő bejelentette: átigazol a Jobbikból Gyurcsányékhoz, a Demokratikus Koalícióban folytatja politikai pályafutását. A képviselő közösségi oldalán azzal magyarázta a finoman szólva is éles váltást, hogy az előválasztás során megtapasztalta, milyen jól tud együtt dolgozni a helyi DK-val. 

A Gyurcsány-kormány idején nem járt 400 forint felett az euró. - a Gyurcsány-kormány alatt az Európai Unió nem tartott vissza pénzeket arra hivatkozva, hogy a korrupt kormány lenyúlja”

– fogalmazott Szilágyi, aki azzal folytatta újdonsült pártelnöke magasztalását, hogy „a Gyurcsány-kormány idején nem álltak a csőd szélén az önkormányzatok, és Debrecenben - ami már akkor is Fidesz vezetés alatt állt - nem kellett hétvégére leállítani a villamost, hogy ezzel óvják meg a debreceni tömegközlekedés összeomlását”.

De arra a kérdésre, hogy „miért, a Gyurcsány jobb volt?” Ma az az egyértelmű válasz, hogy igen, jobb volt.

– magyarázta döntését az ex-jobbikos.

Szilágyi Szabolcs november 15-én jelezte hivatalosan, hogy kilépett a Jobbikból és csütörtöktől már a DK-frakciót erősíti hivatalosan is. 

 

Régen Hitlerhez hasonlította, ma már keblére öleli Gyurcsányt

Ugyancsak Szilágyi Szabolcs volt az, akinek pár éve még egészen más volt Gyurcsány Ferencről a véleménye. „Az én nagyapám nem azért verte le ’56-ban a Lenin Kohászati Művek tetejéről a vörös csillagot, hogy ma az unokái szemébe röhögve a kommunisták szellemi örökösei röhögve lopják el a jövőjüket. Nem! És ott van ebben a csoportosulásban az a Gyurcsány Ferenc is, aki már személyes tapasztalatokat szerzett a terror és az elnyomás terén 2006 őszén” – fogalmazott Szilágyi, aki hét évvel ezelőtt a megbolondult Hitlerhez is hasonlította Gyurcsányt.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató