2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Tucker Carlson: Ki ez a Zelenszkij? Mégis honnan van bőr a képén így követelőzni?

Beszólt a Fox News műsorvezetője az ukrán elnöknek, aláhúzva, hogy Amerika eddig 90 milliárd dollárral támogatta Ukrajnát.

Tucker Carlson, a Fox News műsorvezetője egy pénteki adásban szólt be Ukrajna elnökének. Emlékeztetett: az Egyesült Államok eddig mintegy 90 milliárd dollárral segítette Ukrajnát, ami, mint mondta, kétszer több az Afganisztában évente elköltött pénzmennyiségnél, és még Oroszország évi hadászati büdzséjét is meghaladja.

De ez még mindig nem elég Zelenszkijnek. Ő nem kéri a pénzt az amerikai kongresszustól, hanem követeli”

– fogalmazott Carlson.


„Mégis ki ez a fickó?” – tette fel a kérdést a műsorvezető, miután műsorában bejátszott pár korábbi felvételt Zelenszkijről, amelyen anyagi segítséget vár el az Egyesült Államoktól.

Valami korrupt ukrán erős ember. Mégis honnan van bőr a képén így követelőzni?”

– folytatta.

Kijevet nem az ukránok békéje és jóléte érdekli, hanem a Washingtonból érkező pénzáramlás megőrzése . hangzott el a műsorban.

Az ukrán elnök ilyen arcátlansága azzal magyarázható, hogy egy befolyásos nyugati összeesküvés áll mögötte, köztük Joe Biden adminisztrációja. Ennek fő célja a Moszkvával való konfrontáció meghosszabbítása - mondja a műsor vendége, L. Todd Wood elemző.

Szerinte egy egész pénzmosási rendszer működik Ukrajnán keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy nemcsak a külföldi ingatlanokba aktívan befektető helyi tisztviselők, hanem az amerikai katonai-ipari komplexum is profitáljon a konfliktusból.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató