2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.15
USD : 360.22
Időjárás ikon11°

Karácsony! TA-KA-RODJ!

Egy Vadhajtások-olvasóban elszakadt a cérna Karácsony ukrán interjúja miatt. Levelét változtatás nélkül, névtelenül közöljük.

 

Elfogytak a szavak.

Azt eddig is tudta mindenki, hogy ez a savanyú pofájú hazudozó féreg nem alkalmas semmire. Egy szeget nem tud beverni a falba, a pilács is csak ott sötétlik a bamba szájában ülő foghíj felett. Kész csoda, hogy reggelente a seggét ki tudja törölni egyedül, vagy kiflit tud tömni abba a bárgyú pofájába. 

Tudtuk, hogy egy semmirekellő rinya-gép, egy orbánozó díszmajom, aki a kezeit tördelve áll a publikum előtt, és ványadt képpel, sápadtan hazudozza feszt, tőle minden pénzt ellopott a kormány, pedig ő csak jót akar, bizisten.

Tudtuk, hogy csak ennyit tud, jártatni a pofáját. De a pofáját mégis betakarta a liberális smink, a méteres máz, hogy ő azért egy jó fiú, rendes gyerek.

A faszt az.

Ez a rohadék a legaljasabb alak, akit a Föld valaha a hátán cipelt.

A főpolgármester egy ukrán portálnak nyilatkozva megüzente a kárpátaljai magyaroknak, jobban tennék, ha átéreznék, ez az ő háborújuk is.

Karácsony ezzel végképp bebizonyította, hogy csak egy nyomorult és velejéig aljas ízeltlábú; egy elrohadt lélek, aki nem csupán magyarnak hitvány, de embernek se való. Tudatlan tájékozatlanságában, vagy éppen szándékolt gonoszságában, egyre megy, de azt is állította egy ukrán hírportálnak adott interjúban ez a lelki csicska, hogy Magyarország el akar szakítani területeket Ukrajnától.

Karácsony Gergely elérte ezzel a Marianna-árok legalját. Sokat ásott, sokat csúszott-mászott, sokat tett ezért, de végül – ha az életben semmiben – azért most csak sikerrel járt. Megérkezett végre.

Egy ukrán híroldalnak - a Pravdának - adott interjújában totális tudatlanságáról és mérhetetlen, aljas butaságáról nyújtott kézzelfogható és egyértelmű bizonyítékokat.

Az ukrán újságíró provokatív felvetésére - miszerint hivatalos magyar nyilatkozatokban rendre előkerülnek olyan felvetések, amelyek arra irányulnak, hogy elszakítsanak területeket Ukrajnától -, az angolul is hiperpasszív Karácsony azt nyökögte válaszul, hogy "nem becsülöm le ezt a veszélyt", "és szégyellem, hogy világszerte úgy tekintenek az országomra, mint amelyik Oroszország pártján áll".

Hogy mi a baj Karácsonynak ezzel a szemét dumájával?

Elsősorban az, hogy végtelenül tudatlan, buta és aljas. Másodsorban az, hogy süt belőle az önazonossággal nem bíró, nyámnyila anyám asszony katonájának megfelelési kényszere, a petyhüdt morállófasz Viagrával sem tuningolható puhánysága, a lelki csicskaság.

A lelki kapcarongy-lét. A szaros gumicsizma intellektusa.

Karácsony valószínűleg nem is értette, amit kérdeznek tőle, és így azt sem vette észre, hogy éppen felültetik. És erre a felültetésre válaszul ő a legnagyobb magabiztossággal, a legkisebb kétely nélkül verte pofán a teljes kárpátaljai magyarságot.

Karácsonynak – ha lett volna benne tisztesség - a leghatározottabban vissza kellett volna utasítania az ukrán újságíró felvetését, mert soha, egyetlen hivatalos helyről, egyetlen kormányzati nyilatkozatban nem hangzott el, hogy Magyarország el kíván bármilyen területet szakítani Ukrajnától. Sőt, ennek ellenkezőjét mondja a magyar kormányzatban mindenki, képviselői számtalanszor kiálltak már, és kinyilvánították: Ukrajna területi integritása kétségbevonhatatlan, és a magyar kormány is ennek megfelelően viszonyul mind az országhoz, mind a háborús konfliktushoz.

Vagyis újból kiderült, Karácsonynak meg kellene tanulnia legalább alapfokon angolul, mielőtt tudatlanságában provokatív felvetésekre aljas butaságokat pofázik. Merthogy állításának másik fele is hazugság, hogy Magyarország Oroszország pártján állna ebben a konfliktusban. Minden kormányzati szereplő, és az összes fideszes, maga a miniszterelnök is elmondta több alkalommal: ez a háború egy orosz agresszió. Karácsony mégis azon sajnálkozott a szánalmasan besápadt gumipofájával, hogy Magyarország Oroszország pártján áll.

De miért is végtelenül aljas beszéd az, ami elhagyja Karácsony száját?

Azért, mert az ukrán nacionalisták ugranak a kárpátaljai magyarságra, és ehhez ilyen aljas nyilatkozatokból merítenek erőt, mint ez a seggbuta Karácsonyé is. Az ukrán szélsőjobboldal számára minden magyar Kárpátalján egy kolonc, egy üldözendő, eltiprandó, ellenséges etnikum tagja, mert az ukrán nacionalisták fejében az a tévképzet él, hogy a magyarok, és a kárpátaljai magyarok bármiben is veszélyeztetik Ukrajnát. E tévképzeteket az olyan aljas uszítás is erősíti, mint amit Karácsony is elmondott az ukrán Pravdának.

Holott az ott élő magyarok sosem ártottak Ukrajnának.

Azonban Karácsony, e végtelenül aljas szemétje a mi világunknak, nem csupán azzal tesz a kárpátaljai magyarok alá, hogy célkeresztet rajzol a homlokukra, és azzal vádolja Magyarországot az ukrán nacionalisták előtt, hogy bárkinek is fájna a foga Ukrajnára, de közben azt is elmagyarázta a kárpátaljai magyaroknak ez a tornából felmentett, „písz-láv-juniti” gönyehátú, gübbedt szardarab, ez a döglött veréb, hogy ez a háború bizony az ő háborújuk.

 

Karácsony szó szerint azt mondta az interjúban, "az tudna segíteni a kapcsolataink terén, ha a kárpátaljai magyarok is éreznék, hogy ez az ő háborújuk."

Az ember nem kap levegőt e mondatok hallatán!

Egy gübbedt, lusta, tornából is felmentett, életében soha semmit kitartóan véghezvinni nem képes, gyenge, nyafogós hazudozó azt javasolja a 100 éve szenvedő kárpátaljai magyaroknak, hogy érezzék át a háborút!

Tudod, mit Karácsony?

Koslassál most ki most szépen Kárpátaljára, told oda azt a ványadt savanyú pofádat, és ha nem vernek pofán azonnal, és nem taposnak el, mint egy ropogó csótányt, akkor nézz a férjüket, az apjukat, a sógorukat, az unokatestvérüket, az unokájukat a háborúban elveszett kárpátaljai magyar nők szemébe, és mondd a szemükbe: "érezzétek át, hogy ez a ti háborútok!"


Nézz a szemükbe az apa nélkül maradt kislányoknak, a fiúgyerekeknek, a reménytelen sorsba rugdosott tízezreknek, és ha véletlenül megszólal benned a lelkiismeret csengője, ha azt érzed, elsüllyednél szégyenedben, akkor kérjél szépen egy ásót a helyeiktől, és ásd meg végre azt a gödröt kurva gyorsan magad alatt, és feküdj szépen bele e jeltelen sírhelybe.

Ígérjük, emlékedet örökre elfelejtjük.

Karácsony, te utolsó szemét, buta és aljas alak! Minden mérce szerint megbuktál.

Nem csupán magyarnak vagy hitvány, de embernek is alkalmatlan vagy, az ízeltlábúak törzsében a helyed.

Itt az ideje lemondanod, és messzire eltakarodni a közéletből! Nem vagy méltó egyetlen magyar képviseletére sem! Határtalan aljasságod, felkészületlen és tohonya butaságod alkalmatlanná tesz bármilyen emberi közösség vezetésére!

KARÁCSONY! TA-KA-RODJ!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató