2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A közösségi médiától is elköszön Kárász Róbert

„De majd valamikor visszatérek” – ígérte az egykori ATV-s műsorvezető.

Az ATV közleményében akkor azt írta, „hálás azokért a sikeres évekért, amit Kárász Róbert a csatornánál töltött”. Mint megtudtuk, közös megegyezéssel válnak el a műsorvezető és az ATV útjai a 2022 végén.

A műsorvezető legutóbb akkor került a figyelem középpontjába, mikor az ATV Szigorlat című műsorában Baranyi Krisztina megtagadta a válaszadást Szalai Szilárdnak a Pesti Srácok újságírójának. Baranyai akkor azt mondta: „Kicsit kellemetlen helyzetbe hoztak engem, ugye én régóta hangoztatom, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom.”

„Ez számomra becsületbeli ügy”

Ferencváros polgármestere az ügy kapcsán azt állította, hogy a stúdióban szembesült azzal ki a vitapartnere. Azonban Kárász Róbert cáfolta Baranyit. A csatorna részéről a műsorban kérdező Kárász egy hozzászólásban megemlítette: „a ferencvárosi polgármester az ominózus adás előtt találkozott a PestiSrácok.hu újságírójával”.

A 24.hu felhívta Baranyi Krisztinát, hogy reagáljon erre. A polgármester azt mondta: Kárász Róbert hazudik. Az ATV pedig a portál kérdésére úgy válaszolt: „Kárász Róbert az ATV engedélye nélkül kommentált a Facebookon, és mivel a leírtak nem tükrözték a valóságot, a csatorna arra kérte, hogy törölje a megjegyzését.”

Mindezek után lapunk megkereste az ATV-nél felmondási idejét töltő Kárászt. „Az én lelkiismeretem ezer százalékosan tiszta! A mai napig ott cseng a fülemben, ahogy Baranyi utólag szóvá teszi a futólagos találkozást és felismerést a Pesti Srácok kérdezőjével! Sajnos gellert kapott ez az ügy. Az egész már nem arról szól, hogy a polgármester miért nem válaszolt az ominózus műsorban, illetve hogy ki újságíró vagy ki propagandista” – fogalmazott Kárász.

Nyilatkozatában a távozó műsorvezető aláhúzta: „Ez számomra immár becsületbeli ügy. Ezért jeleztem a csatorna vezetésének, hogy a maradék két hetet már nem viszem végig, többet ott nem vezetek műsort. A bizalom megbicsaklott, én azonban tartom magam az igazamhoz”.

Határozatlan időre a közösségi médiából is távozik
A műsorvezető csütörtökön bejelentette a közösségi oldalán, hogy egy időre elköszön a közösségi médiától. „De majd valamikor visszatérek” – tette hozzá. Zárásként minden jót kívánt követőinek.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató