2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

„Megjöttek a kutya rendőrök!” – toplistás bűnözőre csaptak le Somogyban (Videó)

A keményfiú TikTokon üzent a rend éber őreinek, ráfázott.

Akciófilmbe illő jelenet szemtanúi lehettek nemrég egy Somogy megyei település lakosai. A rendőrök azután szálltak ki egy elhagyatott, romos épülethez a kommandósokkal, miután egy TOP 50-es körözött az őt üldöző rendőröknek TikTokon üzent.

Mint a videóhoz fűzött leírásból kiderült, a marcali rendőrök rablással és betöréssel is gyanúsítják azt a 30 éves lengyeltóti férfit, akit testvérével egy időben, 2022. november 29-én délelőtt Nemesdéden fogtak el. A felvételen jól hallható, hogy miután a felderítők a nyomozókkal és a speciális egység tagjaival behatoltak a lakásba, idézik a körözött bűnöző szavait:

„Megjöttek a kutya rendőrök! Speciál!”


A testvérpár több vagyon elleni bűncselekmény elkövetését is beismerte

A rendőrkézre került testvérpáros idősebb tagja a megalapozott gyanú szerint október elején, Nemesdéden egy parkoló autóban várakozó hölgy nyakából próbálta meg kitépni aranyláncát, melynek során ököllel meg is ütötte a nő kulcscsontját. A rablás kísérletén túl két közeli pince feltörésével elkövetett lopás miatt is kihallgatták az egyenruhások – ismertették.

Az ügy adatai alapján a betöréseket öccsével közösen követte el, ezért a nyomozók – őrizetbe vételük mellett – mindkettőjük letartóztatását kezdeményezték. A testvérek kihallgatásuk alkalmával további vagyon elleni bűncselekmények elkövetését is beismerték – olvasható a PoliceHungary YouTube-csatornáján.

Az összehangolt akcióról készült felvételt alább tekinthetik meg:

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató