2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Ursulának minél előbb távoznia kellene, globalista csapatával együtt

Fricz Tamás írása

„Korábban már írtam egy cikket lapunk hasábjain az Európai Bizottság elnökéről Ki áll Ursula von der Leyen mögött? címmel (Magyar Nemzet, 2022. szeptember 3.). A legújabb »kedves« hír róla: úgy döntött, hogy nem utazik Budapestre a magyar helyreállítási terv elfogadása miatt, holott ezt eddig minden tagállam esetében megtette. Nagyon köszönjük e baráti gesztust! Cserébe én egyet tehetek: még részletesebben bemutatom ennek a korántsem önálló, korántsem szabadon cselekvő politikusnak a hátterét. A könnyebbség kedvéért nagyon röviden megismétlem az akkor írottakból a legfontosabbakat, s utána folytatom.

Először is Ursula von der Leyen korábban meglepően sokszor, összesen négyszer vett részt a globális elit egyik legfontosabb fóruma, a Bilderberg-csoport évente megrendezett összejövetelein, ami vitathatatlanul a globális elittel való »csodálatos barátság« kezdetének tekinthető.



De arról is írtam, hogy Ursula von der Leyen tanácsadói sem akárkik. Köztük van Peter Piot, aki az egészségügyben utazik, s kitűnő kapcsolatokat ápol Bill Gatesszel és a Bill and Melinda Gates Alapítvánnyal, amely a WHO egyik fő szponzora, illetve David M. Rubinstein, aki igencsak befolyásos figura a globális eliten belül, számos intézménynek (Trilaterális Bizottság, Atlanti Tanács, Világgazdasági Fórum stb.) a tagja vagy vezetőségi tagja.

Mindebből azt a következtetést vontam le, hogy Ursula von der Leyen jobban és erősebben kötődik a globális erőközpontokhoz és személyekhez, mint az európai népekhez és intézményekhez, vagy keményebben fogalmazva az európai uniós országok érdekeihez.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató