2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Dobrev 500 forint alá vitte az üzemanyag árát Facebookon

Óriásit alakított az árnyékkormány.

Dobrev Klára bejelentette, hogy az Árnyékkormány csütörtöki ülésén „olyan javaslatokat fogadtunk el, amelyek megoldják az üzemanyaghiányt és alacsonyan tartják az árakat”. Facebook-posztja szerint

ezekkel az intézkedésekkel biztosan 500 forint alá csökkenne az üzemanyagok ára, sőt az ellátási gondok is megoldódnának”.

Egy gondoskodó és okos kormány nem az embereket sanyargatja, hanem az államon takarékoskodik. Az #Árnyékkormány mai ülésén ezért olyan javaslatokat fogadtunk el, amelyek megoldják az üzemanyaghiányt és alacsonyan tartják az árakat. 

Az Árnyékkormány átmenetileg 5%-ra csökkentené a benzin és a gázolaj áfáját, az üzemanyagokon lévő jövedéki adót pedig a benzin esetében literenként 70 forintra, a gázolaj esetében literenként 20 forintra csökkentenénk.

Ezekkel az intézkedésekkel biztosan 500 forint alá csökkenne az üzemanyagok ára, sőt az ellátási gondok is megoldódnának. Az orbáni megszorításoknak van alternatívája, ép bőrrel is meg lehet úszni a válságot.- írta Dobrev a Facebookon. 

 

És nem történt semmi. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató