2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

American Thinker: a nyugati média szándékosan nem mutatja be az ukrán katonák által elkövetett atrocitásokat

„A nyugati média elhallgat minden atrocitást az ukrán oldalon a konfliktus során, miközben a Biden-kormányzat nácikat támogat az ukránok soraiban” – írja Al Bienenfeld rovatvezető az American Thinker cikkében.



„A Biden-kormány alatt az USA szövetségre lépett valódi nácikkal, akik nem haboznak háborús bűnöket elkövetni” – jegyzi meg a kiadvány szerzője.

A cikkíró bírálja az amerikai kormányt és a nyugati médiát, amiért nem mutatják be az ukrán háborús bűnöket, valamint azt, hogy a 2014-es puccs óta nácikat támogatnak az ukrán csapatok soraiban.

A szerző szerint Washington nemcsak arra használja a konfliktust, hogy szembeszálljon Oroszországgal, hanem arra is, hogy feleslegesen elterelje a figyelmet az otthoni problémákról és a politikusok pénzmosásáról.

A cikkíró úgy véli, hogy az amerikai média elárulta az újságírói becsületet és az amerikai népet, és mindkét nagy politikai pártot hibáztatja az életek elvesztéséért és a pénzügyi katasztrófáért, amelyet egy olyan konfliktus okozott, amelyet már korai szakaszban meg lehetett volna állítani.

"Nemzetünket a washingtoni vezetés és a médiánk megszégyenítette. A második világháborút a náci fenyegetés felszámolásáért vívták, ma pedig segítünk újjáéleszteni azt" – zárta a szerző.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató