2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Kitart a hideg idő, jelentős mínuszok jönnek

Szerdán leginkább napos idő várható, de napközben több helyen fordulhat elő havazás és hószállingózás. A nappali csúcshőmérséklet mínusz 3 és plusz 5 fok között alakul.

                                                     

Szerdán melegfronti felhőzet húzódik az ország fölé, így hosszabb napos időszakok lehetnek reggel, de kitart a hideg idő. Kisebb havazás, hószállingózás az északi, északnyugati határnál fordulhat elő. A délkeleti szelet több helyen élénk, északnyugaton olykor erős lökések kísérhetik.

HAJNALBAN MÍNUSZ 12, MÍNUSZ 2, NAPKÖZBEN MÍNUSZ 3 ÉS PLUSZ 3 FOK KÖZÖTTI ÉRTÉKEKET MÉRHETÜNK.

                                                                             

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint nem várható az ország területén a kritériumokat elérő veszélyes időjárási jelenség. Nem lesz érvényben sem figyelmeztetés, sem riasztás ezen a napon. 

A fagyok miatt is fájhat a fejünk 
Az Időkép orvosmeteorológiai jelentésében azt írta, szerdán is hideg, helyenként napközben is fagyos idő várható, emiatt görcsös panaszok, fejfájás, vérnyomás-ingadozás, keringési problémák továbbra is felléphetnek. Hajnalban a nyirkos, fagyos északkeleti tájakon sokaknál jelentkezhetnek ízületi fájdalmak.

Északnyugaton feltámad a délkeleti szél, így itt a szélre érzékenyeknél fejfájás, ingerlékenység, nyugtalanság is kialakulhat.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató