2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Dániel Péter: Az orbáni diktatúra az orosz agresszor trójai falova

Az ügyvéd szerint az Európai Unió komoly hibát követ el azzal, hogy „tovább finanszírozza a korrupt orbáni diktatúrát”.

Dániel Péter nem hagyta szó nélkül az EU és a magyar kormány között létrejött megállapodást. Közösségi oldalán fejtette ki a véleményét a magyar kormányról, és az Európai Unióról, valamint Orbán Viktor kritizálása sem maradhatott ki írásából.



„Az EU komoly hibát követ el”

„Az Európai Unió komoly hibát követ el azzal, hogy tovább finanszírozza a korrupt orbáni diktatúrát. Hiszen az EU nemcsak egy kifizetőhely, de egy értékközösségen alapuló szövetség. is. Olyan demokratikus jogállamok szövetsége, amelyek nemet mondanak a gyűlöletre és hazug demagógiára alapozott felelőtlen politikára” – fogalmazott.

Hozzátette:

Nemet mondanak az orosz agresszióra Ukrajna ellen.

Nemet mondanak az állami szintre emelt gátlástalan korrupcióra. Nemet mondanak a szociális, alapvető emberi jogok és a sajtószabadság semmibe vételére. Márpedig Orbánék félfeudális, fasiszta diktatúrája mindezekre igent mond”. 

Az izraeli ügyvéd úgy véli, hogy „az orbáni diktatúra egyben az orosz agresszor trójai falova, amelynek célja az Európai Unió bomlasztása, a szélsőjobbos erők támogatása Európa és az USA területén, illetve a nyugati demokráciák lerombolása”.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató