2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

9 éves lányt erőszakolt meg és tett nyomorékká egy "13 éves" etióp Svédországban

Svédország migránspolitikája teljesen csődöt mondott. Egy júliusi eset – melyet természetesen a média nem karolt fel – jól mutatja, hogy a liberális hozzáállásnak csak nemzetvesztés lehet a végeredménye. 

A kilenc éves Luna egy svéd iparváros, Skellefteå rekreációs központjából tartott volna haza, amikor a katasztrofális svéd politika áldozatául esett. A városban – mint szinte mindenhol máshol Svédországban – jelentős mennyiségű migráns él. Közéjük tartozik az a 13 éves etióp kamasz is, aki bár hírhedt volt már a városban – főleg a lányok elleni szexuális kimenetelű támadásai miatt -, mégis megkapta a menekültstátuszt és a maradási engedélyeket. A szemtanúk a rendőrséget 18:30-kor riasztották, miután az erdő felől sikoltásokat hallottak, a mentősök az erdő szélén Lunát összeverve, kómába esve találták meg. A 13 éves migráns meg is erőszakolta. A mentőautót egy rendőrnek kellett elvezetnie a kórházig, ugyanis mindegyik mentősre szükség volt ahhoz, hogy életben tudják tartani.

Nyilvánvaló, hogy kegyetlenséggel, szánt szándékkal követte el a migráns tettét, a rendőrség szerint azonban nem tartóztathatták le, ugyanis ő is még 15 év alatti. Ehelyett csupán a szociális szféra családsegítőit utalták ki az etióp családhoz, hogy “segítsék” őket a beilleszkedésben és problémáik megoldásában. Teljesen abszurd… Főleg annak tekintetében, hogy a városban egyre többen kérdőjelezik meg, hogy az elkövető valóban 13 éves-e, ugyanis bevett szokásuk a migránsoknak, hogy hazudnak életkorukról, a balliberálisok meg be is veszik.

A migránst végül kihallgatták, melynek során az meglepődését fejezte ki, amikor közölték vele, hogy Luna a verés után életben maradt. Az igazságszolgáltatás végülis elkezdett foglalkozni az üggyel, s október 19-én kimondták bűnösségét, azonban ahogyan megszokhattuk már a nyugati/liberális országoktól, nem elzárás alá vették, hanem azonnal elmeorvosi vizsgálatra küldték, ahol természetesen megállapították, hogy a 13 éves migráns súlyos pszichiátriai gondokkal küzd, s ez váltotta ki belőle az agresszív cselekedetet. December 14-én végül pszichiátriai gondozás alá vették a gyilkost.

Egy fehér felnőtt férfit egy ilyen tett után életfogytiglanra ítéltek volna…

Luna bár életben maradt, de soha többé nem élhet teljes életet. A migráns úgy elverte, hogy bár lélegezni több hét kóma után tud, önálló mozgásra nem képes; agykárosodása teljesen visszafordíthatatlan. Azt nem lehet tudni, hogy a brutális esetből mire emlékszik, szülei beszámolója alapján azonban nagyon sokszor vannak pánikrohamai…

Az Expressen.se szerint korántsem volt előzmény nélküli a támadás: 

Az Expressen feltérképezte azokat a figyelmeztető jeleket, amelyeket az iskolák és a szociális szolgálatok figyelmen kívül hagytak. A fiú 2018-ban érkezett Etiópiából, és ideiglenes tartózkodási engedélyt kapott anyjával és testvéreivel. A népesség-nyilvántartás szerint 9 éves volt, de valójában 11. A hibás életkor megmaradt – annak ellenére, hogy a vádirat szerint az iskolában voltak olyan munkatársak, akik tudták, hogy nem az a valódi életkora. Ha viszont két évvel idősebb, akkor komoly aggályokat vet fel, hogy az igazságszolgáltatás során nem úgy kezelték…

2019-ben három olyan incidenst jelentettek lányok ellen az iskolában, ahol megragadta a mellüket, a feneküket, és az egyiküket kurvának nevezte. Az iskola felvette a kapcsolatot a szülőkkel, de bejelentést nem tettek a Szociális Szolgálat felé.

2021 júniusában jött a következő riasztás a fiúval kapcsolatban: Moröhöjden egy aluljárójában bántalmaztak egy nőt, nem messze attól a helytől, ahol Lunát megtalálták. A nőnek még sikerült kiszabadulnia. A bűncselekményt testi sértés kísérleteként vizsgálták, mely a gyanú szerint szexuális indíttatásból indult ki. A nő felhívta a figyelmet a fiúra, de, a nyomozást a Szociális Szolgálathoz testálták ki, az iskola nem figyelmeztette a szülőket a migráns veszélyes voltára.

A további tragédiák megtörténtét már csak a svéd társadalom akadályozhatja meg, államvezetésük cserben hagyta őket…

(Expressen.se nyomán Szentkoronaradio.com)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató