2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Trump karácsonyi üzenetében haldokló és hanyatló nemzetnek nevezte Amerikát

A korábbi amerikai elnök szerint a baloldali csoportok „egy szellemileg fogyatékos demokratát” támogattak a választáson, emellett Donald Trumpnak megvan a véleménye a migrációról és a szélsőbaloldalhoz sodródó demokratákról is. Karácsonyi üzenetében ezeket kendőzetlenül osztotta meg nyilvánosan az Insidernek.

Donald Trump a szokványostól eltérő módon kívánt boldog karácsonyt, amelyről az Insider számolt be.  Így fogalmazott a saját felületén a korábbi elnök: „boldog karácsonyt kívánok, beleértve a radikálbalos marxistákat, akik megpróbálják elpusztítani országunkat, a Szövetségi Nyomozó Irodát, amely illegálisan kényszeríti és fizeti le a közösségi és a mainstream médiát.”

Ezután arról írt, hogy ezek a baloldali csoportok „egy szellemileg fogyatékos demokratát” támogattak.  A volt elnök az amerikai határvédelemmel és a migrációval kapcsolatban is kifejtette a véleményét. Szerinte horror ami zajlik a határon, és a menekültek közt sok a bűnöző.

A migránsok számából Trump arra következtetett, hogy az ország haldoklik, majd egy későbbi üzenetében hanyatló nemzetnek nevezete Amerikát.

 

(Mandiner)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató